Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın kurtardığı penaltı sosyal medyayı yıktı

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında şampiyonluğunu ilan etmek için 1 puana ihtiyacı bulunan Trabzonspor sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 devam ederken, Antalyaspor'un kullandığı penaltıda gole izin vermeyen Uğurcan Çakır, sosyal medyanın gündemine oturdu. Bordo-mavili taraftarlar başarılı kaleciye övgü dolu sözlerde bulundular. İşte Uğurcan Çakır'a sosyal medyadan gelen övgüler.

Trabzon'da oynanan ve bordo mavililerin 1 puan kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği maçın ikinci devresinde skor 1-1'ken Antalyaspor penaltı kazandı.

BU SEZON 3 KEZ

Penaltı atışında topun başına geçen Fredy, Uğurcan Çakır'ı geçemezken bordo-mavili file bekçisi önemli bir kurtarışa imza attı. Performansıyla takımının başarısında büyük pay sahibi olan milli kaleci, bu sezon toplamda 3. kez penaltı atışlarında kalesini gole kapattı.

KURTARIŞLARIYLA TAKIMI ZİRVEDE

3. kez penaltı kurtaran Uğurcan Çakır, 2014-15'ten bu yana bir sezonda en yüksek sayıya ulaşan Trabzonspor file bekçisi oldu. Süper Lig kariyerinde ilk kez penaltı kaçıran Fredy, büyük üzüntü yaşarken Uğurcan Çakır'ın sevinci ise görülmeye değerdi. Bordo mavili formayla Süper Lig'de toplam 34 maça çıkan Uğurcan, kalesinde toplamda 27 gol görürken birçok maçta kurtarışlarıyla takımını zirvede tuttu. Penaltı kurtaşından dolayı bordo-mavili taraftarların sosyal medyadan Uğurcan Çakır'a yaptığı övgüler:

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın kurtardığı penaltı sosyal medyayı yıktı

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın kurtardığı penaltı sosyal medyayı yıktı - Resim : 2

 

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın kurtardığı penaltı sosyal medyayı yıktı - Resim : 3

 

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın kurtardığı penaltı sosyal medyayı yıktı - Resim : 4

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın kurtardığı penaltı sosyal medyayı yıktı ile ilgili etiketler Trabzonspor Süper Lig Uğurcan Çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.