Trabzonspor'da transfer zirvesi

Süper Lig’in 39. haftasını bay geçen Trabzonspor’da başkan Ahmet Ağaoğlu, teknik direktör Abdullah Avcı ve başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan ile bir araya gelerek 2021-2022 sezonu öncesi planlamaları ve yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı ile İstanbul’da bir toplantı gerçekleştirdi.

Bordo-Mavililer'in 38. haftada Göztepe ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından transfer ile ilgili bilgi paylaşan Ağaoğlu, "Transferde 4-5 isim üzerinden gidiyoruz. Bunlardan 2 tanesi ile ön anlaşma sağlandı. 1 tanesiyle de çok büyük ihtimalle önümüzdeki hafta içerisinde prensip anlaşmasına varacağız" demişti.

UĞURCAN ÇAKIR KESİN SATILACAK

"Uğurcan Çakır için EURO 2020 sonrası transfer kararı vereceğiz. Üst düzey bir takıma gitmesini istiyoruz, o da öyle istiyor. Bir Alman, bir Fransız ve bir İngiliz takımından teklif var" bilgisini veren Ahmet Ağaoğlu, 23 yaşında yıldız kalecinin son durumu hakkında şunları söylemişti:

"Geçen sezon Uğurcan için iyi bir teklif aldık ancak büyük bir takım olmadığı için reddettik. Bonuslarla birlikte 19 milyon avro teklif vardı. Bizim için her şey para değil, Uğurcan için de değil. Biz sonraki satıştan yüzde 20-25 pay almak istiyoruz. Uğurcan çok genç, biz sonraki satıştan yüzde 20-25 pay almak istiyoruz. Onu 14 yaşından beri tanıyorum. Başkan olduğumda daha deneyimli iki kalecimiz daha vardı ancak teknik direktörden Uğurcan'ı oynatmasını istedim."

Trabzonspor'da transfer zirvesi

Trabzonspor'da transfer zirvesi ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Ahmet Ağaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.