Trabzonspor'da transfer... Abdülkadir Parmak devre arasında Antalyaspor'a kiralanıyor

Trabzonspor'da istediği süreleri alamayan 26 yaşındaki orta saha Abdülkadir Parmak devre arasında Antalyaspor'a kiralanıyor. Bordo-Mavililer'le 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Parmak, 10 haftası geride kalan Süper Lig'de sadece 7 dakika sahada kalabildi.

Trabzonspor'un altyapıdan yetişen orta saha oyuncusu Abdülkadir Parmak, devre arasında Antalyaspor yolcusu... Sporundibi.com'un haberine göre; Bordo-Mavililer, 26 yaşındaki ismi Ocak ayı transfer döneminde Antalyaspor'a kiralık olarak göndermeyi hedefliyor.

Bu sezon Süper Lig'de yalnızca iki maçta forma giyen ve yedi dakika süre alabilen Parmak'ın Trabzonspor ile sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.

Geçen sezon Galatasaray deplasmanında son dakikalarda oyuna girmek istemeyince teknik direktör Abdullah Avcı tarafından üstü çizilen futbolcu bu yaz yönetimin araya girmesiyle affedilmiş ve kadroya alınmıştı.

Futbol kariyerine Haçka Spor Altyapısında başlayan Abdülkadir, Trabzonspor U18 ve U21, 1461 Trabzon, Ümraniyespor, Altınordu ve Adana Demirspor gii takımların formalarını giydi.

 

Trabzonspor'da transfer... Abdülkadir Parmak devre arasında Antalyaspor'a kiralanıyor ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdülkadir Parmak Antalyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.