Trabzonspor'da son dakika Alexander Sörloth gelişmesi! Transfer haberini duyurdular...

Trabzonspor'da son dakika Alexander Sörloth gelişmesi yaşandı. Sörloth'un bonservisini elinde bulunduran Crystal Palace'ın oyuncun transferi konusunda Inter'le anlaştığı belirtildi.

Trabzonspor'da sezonu gol kralı olan tamamlayan Alexander Sörloth'un geleceği hakkında gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sörloth'un transferinde sıcak bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basınından Rai Radio 2'nin haberine göre; Süper Lig'de geçen sezon 34 maçta 24 gole imza atan Sörloth için Inter ve Crystal Palace anlaşmaya vardı.

ANLAŞMANIN DETAYLARI HENÜZ BİLİNMİYOR

Haberde 24 yaşındaki oyuncunun Serie A'ya transfer olmaya hazır olduğu belirtilirken, anlaşma detaylarının ise bilinmediği belirtildi.

SERIE A'YA TRANSFER OLACAĞININ ALTI ÇİZİLDİ

Ayrıca Sörloth'un Premier Lig'de kendisini bir türlü ispat edemediği ancak Süper Lig'deki performansının ardından bu yaz Serie A'ya transfer olacağının altı çizildi.

Trabzonspor'da son dakika Alexander Sörloth gelişmesi! Transfer haberini duyurdular... ile ilgili etiketler Trabzonspor Alexander Sörloth Transfer Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.