Trabzonspor'da şampiyonluk ümidi tükeniyor!

Süper Lig'in 34. haftasında Çaykur Rizespor ile berabere kalan Trabzonspor'da düşüş! Abdullah Avcı'nın gelişinden beri 17 maçta 2,47 puan ortalaması ile şampiyonluk yarışına katılan bordo-mavililer, son 8 karşılaşmada 1,25 puan ortalamasıyla düşüşe geçti.

Trabzonspor'da şampiyonluk ümidi azaldı! Süper Lig'de 34. haftada deplasmanda Çaykur Rizespor'dan 1 puan çıkaran bordo-mavililerin zirve yarışında olan iddiası git gide azalıyor.

Ligin ilk 8 haftasında kötü bir dönem geçiren Trabzonspor, Abdullah Avcı ile birlikte soluk bulmuştu. Ligde Abdullah Avcı yönetiminde ilk 17 karşılaşmada 13 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet yaşayan ve 42 puan toplayan bordo-mavililer, maç başına 2,47 gibi yüksek bir puan ortalaması yakaladı. Bu dönemin ardından düşüşe geçen Karadeniz ekibi, son 8 haftada 2 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle 10 puan toplayabildi, maç başına 1,25 puan ortalamasında kaldı.

6 HAFTADA KAZANDIĞINDAN ÇOK KAYBETTİ

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde son 6 maçta kazandığı puandan daha fazlasını kaybetti. Son 6 haftada 1 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyet yaşayan Karadeniz ekibi, 7 puan toplarken 11 puan yitirdi.

Trabzonspor'da şampiyonluk ümidi tükeniyor! ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Abdullah Avcı şampiyonluk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.