Trabzonspor'da Nuri Şahin transferi ciddiye bindi

Devre arasında kaliteli ve nokta atışı transferler yapmayı planlayan Bordo-Mavililer, bu ayın sonuna kadar görüşmelerde belli bir aşamaya gelmek istiyor.

Devre arasında kaliteli ve nokta atışı transferler yapmayı planlayan Bordo-Mavililer, bu ayın sonuna kadar görüşmelerde belli bir aşamaya gelmek istiyor.Scout (oyuncu izleme) ekibi sağ açık, sağ bek ve forvet konusunda geniş bir liste oluştururken, her bölge için 6’şar oyuncu belirleyip, raporu teknik direktör Ersun Yanal’a iletti.Yanal, raporu incelendikten sonra yönetim düğmeye basacak. Ancak hali hazırda temas kurulan iki yıldız var: Nuri Şahin ve Serdar Taşçı. Sezon sonunda Spartak Moskova ile sözleşmesi bitecek olan stoper Serdar, yıllık 2.5 milyon Euro talep ediyor.Trabzonspor, rakamın aşağı çekilmesini bekliyor. Dortmund’dan ayrılmasına kesin gözle bakılan Nuri için de yönetim oldukça ısrarcı.

Trabzonspor'da Nuri Şahin transferi ciddiye bindi ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.