Trabzonspor'da ligin ilk maçı öncesi kamp kadrosu belli oldu, Cornelius da listede yer aldı

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Trabzonspor'un kamp kadrosu belli oldu. Yeni golcü Cornelius listede yer alırken, Dorukhan Toköz ise kadro dışında kaldı.

Yeni sezona şampiyonluk parosıyla başlayan Trabzonspor'un sezonun ilk maçı öncesi kamp kadrosu belli oldu. Sezona Yeni Malatyaspor deplasmanında başlayacak olan Trabzonspor'un açıklanan kadrosunda peformansı heyecanla beklenen yeni transferlerden Andreas Cornelius yer alırken, Dorukhan Toköz kadro dışında kaldı.

Trabzonspor'da ligin ilk maçı öncesi kamp kadrosu belli oldu, Cornelius da listede yer aldı

ABDULLAH AVCI İLE 2 PUANLIK ORTALAMA

Geçtiğimiz sezonun ortasında takımı Abdullah Avcı'ya emanet eden Bordo-Mavili takım, tecrübeli teknik adam yönetiminde başarılı bir grafik çizerken; Avcı yönetimindeki 36 maçı 2,00 puan ortalamasıyla bitirmişti.

Yeni sezona da yıldız isimleri kadrosuna katarak başlayan Karadeniz temsilcisi; Andreas Cornelius, Marek Hamsik, Bruno Peres, Gervinho, Dorukhan Toköz, İsmail Köybaşı ve Fode Koita'yı kadrosuna katmıştı.

EN ZOR TRANSFER CORNELİUS

Transferlerinin çoğunu sezon başında açıklayan Trabzonspor, golcü oyuncu Cornelius için ise zorlu bir transfer çalışması yürüttü. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Danimarkalı golcü için "En zor transferimiz Cornelius oldu. Mayıs ayında başladık. İki kez görüşmeler durdu ve sonunda anlaşmayı sağladık." ifadelerini kullanmıştı.

Trabzonspor'da ligin ilk maçı öncesi kamp kadrosu belli oldu, Cornelius da listede yer aldı - Resim : 2

TARAFTARIN BEKLENTİSİ BÜYÜK

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'tan kiralanan Aleksander Sorlöth, iki sezon boyunca boyunca Bordo-Mavili forma altında attığı gollerle taraftarın sevgilisi olurken, taraftarın çok istediği lig şampiyonluğu kupasını getirememişti.

Yakın bir coğrafyadan transfer edilen Andreas Cornelius'un transferi Sorlöth dönemini hatırlatırken, Viking yıldızın varlığı şimdiden Bordo-Mavili taraftara şampiyonluk hayalleri kurdurtmaya başladı.

ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

Sosyal medyada Danimarkalı golcü hakkında sıkça paylaşım yapılırken, 28 yaşındaki oyuncu da imza töreninde "Takım için oynamayı ve kupalar kazanmayı dört gözle bekliyorum. Sezon sonunda şampiyonluk yaşamak istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

ROMA MAÇI İÇİN UEFA LİSTESİNE EKLENDİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turunda İtalya'nın güçlü ekiplerinden Roma ile eşleşen Trabzonspor, 29 kişilik oyuncu listesini de UEFA'ya bildirdi.

Bordo-Mavililer, listeye Cornelius'u da ekledi.

Trabzonspor'da ligin ilk maçı öncesi kamp kadrosu belli oldu, Cornelius da listede yer aldı ile ilgili etiketler Trabzonspor Yeni Malatyaspor Süper Lig Andreas Cornelius
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.