Trabzonspor'da koronavirüs şoku

Trabzonspor'da koronavirüs şoku yaşanıyor. Bordo mavililer yapılan son testlerde 2 futbolcu ve teknik ekipten bir kişide virüs çıktığını açıkladı. Daha önce 4 futbolcuda virüs çıka Trabzonspor, pazar günü Fenerbahçe'ye karşı 3 puan mücadelesi verecek.

Geçtiğimiz günlerde 4 futbolcusunun koronavirüse yakalandığını açıklayan Trabzonspor, bugün de 2 futbolcu ve 1 personelinin test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı. Abdullah Avcı yönetimindeki takımda toplamda 6 futbolcu koronavirüs nedeniyle Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Bordo-Mavililer bir sonraki maçta ise Fenerbahçe ile karşılaşacak.

 Trabzonspor'un resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"Rutin olarak gerçekleştirdiğimiz COVID 19 testlerinin sonucunda iki futbolcumuz ve bir A Takım personelimizde pozitif vakaya rastlanmıştır. İzolasyona alınan futbolcularımız ve personelimizin tedavisine başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Trabzonspor'da koronavirüs şoku ile ilgili etiketler Trabzonspor Test futbolcu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.