Trabzonspor'da gündem Ezgjan Alioski! Takımı küme düştü, transferde engel kalktı

Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Trabzonspor’un gündemine gelen Ezgjan Alioski ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Bordo-mavili ekibin transfer listesindeki isimlerden Makedon sol bek, Al-Ahli Cidde'nin küme düşmesi sonucu serbest kaldı.

Abdullah Avcı'nın gözdesi Ezgjan Alioski'nin formasını giydiği Al-Ahli Cidde küme düştü. Al Ahli ile bir sezon daha sözleşmesi bulunan oyuncu, takımının küme düşmesi sonucu serbest kaldı. 

MAKEDON SOL BEK TRABZONSPOR'A SICAK BAKIYOR

Abdullah Avcı’nın en çok istediği isimlerin başında gelen Ezgjan Alioski'nin formasını giydiği Al-Ahli Cidde küme düştü. Bonservisi 10 milyon Euro olan oyuncunun takımının küme düşmesi halinde serbest kalabileceği belirtilmişti. Oyuncunun Trabzonspor’a sıcak baktığı bilinirken, Trabzonspor’un transferi bitirme ihtimali de artmış oldu.

61trabzonhaber

Trabzonspor'da gündem Ezgjan Alioski! Takımı küme düştü, transferde engel kalktı ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Transfer Ezgjan Alioski
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.