Trabzonspor'da ayrılık! İşte KAP'a yapılan açıklama

Süper Lig ekibi Trabzonspor, futbolcusu Trondsen'in sözleşmesinin feshedildiğini KAP'a bildirdi. Bordo-mavili ekibin yaptığı açıklamada oyuncuya fesih bedeli olarak 11 taksit halinde para ödeneceği bildirildi. Bordo-mavili ekibe büyük umutlarla transfer edilen Anders Trondsen beklenilen katkıyı verememişti. Mevkii orta saha olmasına rağmen daha çok sol bekte denenen tecrübeli futbolcu sık sık sakatlandığı için de ritim bulamamıştı.

Fırtına'da flaş ayrılık! Trabzonspor, Anders Trondsen'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşarak feshedildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada bordo mavililer, oyuncunun 2024 yılına kadar devam eden sözleşmesinin karşılıklı anlaşma ile feshedildiği belirtti.

İŞTE TRABZONSPOR'UN AÇIKLAMASI:

"Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Anders Trondsen arasındaki 17.08.2020 başlangıç ve 31.05.2024 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya, 11 (On Bir) taksit halinde 1.252.500.-EUR fesih tazminatı ödenecektir.

Trabzonspor'da ayrılık! İşte KAP'a yapılan açıklama ile ilgili etiketler Trabzonspor Süper Lig Anders Trondsen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.