Trabzonspor'da ara transfer hareketliliği sürüyor: Edgar Ie ile yollar ayrıldı

Süper Lig'in lideri Trabzonspor'da ara transfer hareketliliği sürüyor. Son olarak Yusuf Erdoğan'ı renklerine bağlayan bordo mavililer Edgar Ie'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Gineli savunmacı Altay maçında sakatlandıktan sonra Portekiz'de ameliyat olmuştu.

Trabzonspor, Edgar Ie’nin sözleşmesinin fesheldildiği açıkladı. Bordo-mavili kulüp, Gineli stoperin sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak sonlandırıldığını KAP'a bildirdi.

"Kulübümüzle Edgar Miguel IE arasındaki 12.08.2019 başlangıç 31.05.2022 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak sonlandırılmıştır"

Trabzonspor, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla Edgar IE'ye teşekkür etti;

"2020-2021 sezonundan bugüne dek Bordo-Mavili formamızı terleten Edgar IE’ye kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Altay maçında sakatlanan Edgar Ie'nin sağ diz ön çapraz bağında kopma ve iç yan bağında ikinci derede yırtık tespit edilmiş, futbolcu bir süre önce de Portekiz'de ön çapraz bağ ameliyatı geçirmişti.

Süper Lig lider Trabzonspor daha önce Abdülkadir Parmak ve Yusuf Sarı ile yollarını ayırmıştı. Fırtına ara transferde Edin Visca, Tymoteusz Puchacz, Jean Evrard Kouassi ve Yusuf Erdoğan'ı renklerine bağladı.

 

Trabzonspor'da ara transfer hareketliliği sürüyor: Edgar Ie ile yollar ayrıldı ile ilgili etiketler Trabzonspor Sözleşme Edgar Ie fesih
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.