Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu adaylığını açıkladı...

Trabzonspor, eski yöneticilerinden Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 7-8 Nisan tarihlerinde yapılacak olan Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurulunda başkan adayı olduğunu açıkladı.

Ahmet Ağaoğlu, yaptığı açıklamada 29-30 Mart tarihlerinde çoğunluk sağlanamadığı taktirde 7-8 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleşecek olan Trabzonspor kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı;

“ Uzun süredir bir çalışmanın içerisindeydim. Bugüne kadar beklememin nedeni mevcut yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımızın kararlarını yeniden gözden geçirirler diye düşündüm. Bu konuda zaman dolunca bende adaylığımı açıklama gereği duydum. Genel kurulumuzun, kulübümüze ve camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim. Zor bir görev üstlendiğimizin bilincindeyiz. İnşallah hep birlikte, camia olarak bu zor günleri atlatacağız. Allah utandırmasın ”ifadelerini kulandı.

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu adaylığını açıkladı... ile ilgili etiketler Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.