Trabzonspor'da Abdullah Avcı Kızılyıldız maçı sonrası açıklamalarda bulundu: Oyunun karşılığı bu değildi ama...

Trabzonspor, UEFA Avupa Ligi 5. maçında Kızılyıldız ile kozlarını paylaştı. Bordo-mavililer rakibine 2-1 mağlup oldu. Mücadele sonrasında teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

UEFA Avrupa Ligi'nde H Grubu 5. maçında Trabzonspor, deplasmanda Kızılyıldız'la karşılaştı. Bordo-mavililer bir ara eşitliği sağlasada sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı.

Maçın ardından bordo-mavililer teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. İşte tecrübeli teknik adamın öne çıkan sözleri:

"Elimizdeki fırsatları kaçırdık. Maçta da fırsatlar bulduk, iki direkten dönen topumuz var ancak değerlendiremedik.

"Bakasetas ve Hamsik ile direkten döndü toplarımız. Oyun hakimiyeti bizdeydi. Golden önce direkten dönen bir topumuz var, ancak dönüşte çalıştığımız yerden golü yedik."

''OYUNUN KARŞILIĞI BU DEĞİLDİ''

"Oyunun karşılığı bu değildi. Oyunun içinde bu var. Bazen detay, bazen anlar diye özetleyebiliriz. Kazanmak için fırsatlar vardı. Oyunun karşılığı bu değildi ama futbol böyle bir oyun. Bundan sonraki hesaplara bakacağız.

"Avrupa Ligi'ndeki bir ufak detay, devam etme sırf bize bağlı değil. Sonrası Konferans Ligi nasıl olabilir. Avrupa'da maç kazanmak önemli. Buradan çıkardıklarımıza bakacağız."

Trabzonspor'da Abdullah Avcı Kızılyıldız maçı sonrası açıklamalarda bulundu: Oyunun karşılığı bu değildi ama... ile ilgili etiketler Kızılyıldız Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.