Trabzonspor'da Abdullah Avcı Ferencvaros maçı sonrası konuştu: Kısmet böyle oldu bu sefer...

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde Ferencvaros'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Abdullah Avcı konuştu. Avcı, " İlk yarıdan büyük keyif aldık maçtan. İkinci yarıda daha dengeli bir oyun oynandı. Daha farklı olabilirdi. Lideri yenebilen tek takımız. Kısmet böyle oldu bu sefer. Takımımı tebrik ediyorum. Başakşehir, Sivasspor ve Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum." dedi.

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde Ferencvaros'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Abdullah Avcı konuştu.

''LİDERİ YENEBİLEN TEK TAKIMIZ''

''İlk yarıdan büyük keyif aldık maçtan. İkinci yarıda daha dengeli bir oyun oynandı. Daha farklı olabilirdi. Lideri yenebilen tek takımız. Kısmet böyle oldu bu sefer. Takımımı tebrik ediyorum. Başakşehir, Sivasspor ve Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum.

Taraftar bizi bırakmasın, pazar gününden itibaren onları burada full şekilde bekliyorum. Geçen sene nasıl onlarla birlikte oynadıysak, 2. şampiyonluk yoluna çıkarken de onları bekliyoruz.

9 puanla gruptan çıkamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Oyunu değerlendirecek olursak; ilk yarı itibarıyla en iştahlı, görkemli, oyun planına sadık kalan, pozisyon zenginliği, rakibe baskı, pozisyon vermeme, kaybettiği yerde bir daha alma.''

Trabzonspor'da Abdullah Avcı Ferencvaros maçı sonrası konuştu: Kısmet böyle oldu bu sefer... ile ilgili etiketler Trabzonspor Ferencvaros UEFA Avrupa Ligi Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.