Trabzonspor'da 50. yıl coşkusuna videolu kutlama! / VİDEO

Karadeniz kulübü kuruluşunu bugün taraftarlarıyla birlikte kutlayacak. Macaristan ve Slovakya kamplarında yeni sezona hazırlanan Trabzonspor bugün taraftarlarının huzura çıkıyor. Yeni transferlerin de çubuklu formayla çıkacağı Şenol Güneş Spor Kompleksi’ne girmek için biletlere büyük ilgi gösteriliyor. Ses ve ışık gösterileri sonrası Trabzonspor 21.45'te A2'den yayınlanacak maçta La Liga ekibi Alaves ile karşılaşacak

Karadeniz kulübü kuruluşunu bugün taraftarlarıyla birlikte kutlayacak. Macaristan ve Slovakya kamplarında yeni sezona hazırlanan Trabzonspor bugün taraftarlarının huzura çıkıyor. Yeni transferlerin de çubuklu formayla çıkacağı Şenol Güneş Spor Kompleksi’ne girmek için biletlere büyük ilgi gösteriliyor. Ses ve ışık gösterileri sonrası Trabzonspor 21.45'te A2'den yayınlanacak maçta La Liga ekibi Alaves ile karşılaşacak.

Trabzonspor'un kuruluşunun 50. yılı kapsamında bugün çeşitli etkinlikler yapılacak. İlk olarak saat 10.00'da Trabzon Atatürk Alanı'nda çelenk merasimi ve ardından Sülüklü Mezarlığı'nda anma töreni gerçekleştirilecek. Saat 20.00'de Şenol Güneş Kompleksi'nde başlayacak kutlama programında ise konser, halk oyunu gösterileri, havai fişek ve ışık şovu ile birlikte taraftarlara özel sürprizlerin yer alacağı etkinliklerin düzenleneceği belirtildi. Kutlamaların ardından saat 21.45'te İspanya La Liga ekiplerinden Deportivo Alaves ile dostluk maçı oynanacak. Maç sonrası denizden gelen gemilerin de katılımıyla sahilde büyük bir meşale gösterisi gerçekleştirilecek. Taraftarların heyecanla beklediği maç A2'den canlı yayınlanacak.

FORMA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Trabzonspor'un yeni yıldızları bugünkü törende taraftarların önüne çıkacak. Celta Vigo'dan transfer edilen Belçikalı Theo Bongonda, Milan'dan kadroya dahil edilen Juraj Kucka ve geçen sezon Eskişehirspor'da oynayan Kamil Ahmet Çörekçi yeni transferler olarak bordomavili taraftarlarla buluşacak. 2017-2018 sezonuna ait beyaz ve parçalı formayı satışa sunan Trabzonspor yeni sezon için hazırlanan çubuklu formayı da kutlamalarda tanıtacak.

1582926_2d45aa9fe9d28044a1234219b07f181c
Bordo-mavili taraftarlar açılış maçına bilet almak için dün uzun kuyruklar oluşturdu.

HER YERDE KUTLAMA OLACAK

trabzonspor_hirvat_oyuncu_ile_anlasti_h299320_6397e

Başkan Muharrem Usta ise bugün ilk olarak başkent Ankara'da Anıtkabir'i ziyaret edecek. Ardından Ankara'da bir takım ziyaretlerde bulunacak olan başkan Usta daha sonra açılış töreni için Trabzon'a gelecek. Öte yandan açılış için Trabzon'a gelemeyen taraftarlar da farklı illerde etkinlik düzenleyecek. Ankara Altınpark Açık Anfi'de saat 19.00'da başlayacak etkinliklerde meşale gösterisi yapılacak. Bursa Trabzonlular Derneği'nin Güzelyalı Sahili'ndeki kutlamaları ise saat 17.00'de başlayacak.

Trabzonspor'da 50. yıl coşkusuna videolu kutlama! / VİDEO ile ilgili etiketler Trabzonspor 50.yıl çoşku kutlama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.