Trabzonspor'a Djaniny'den iyi haber

Trabzonspor'un Gaziantep FK ile karşı karşıya geldiği mücadelede sakatlanıp, oyundan çıkan Djaniny Semedo'dan bordo-mavili ekibe iyi haber geldi. Son Gaziantep FK maçında sakatlanıp, oyundan çıkan Djaniny Semedo'nun çekilen MR'ı temiz çıktı. Yönetimin sözleşmesini 2 yıl daha uzattığı Djaniny, geçtiğimiz sezon ligde attığı 10 golle şampiyonluk yolunda takıma büyük katkı sağlamıştı. Hücum hattının her bölgesinde oynayan forvet, hem Avrupa'da hem de ligde Trabzonspor 'un en önemli kozu.

Yeşil Burun Adalı yıldız, milli arada yapılacak idmanlarda takımla çalışacak ve hazır duruma getirilecek. Arap Yarımadası'ndan gelen tekliflere rağmen Abdullah Avcı'nın 2 senedir ısrarla takımda tuttuğu Djaniny Semedo, sezona pek iyi başlayamamıştı. Özellikle fiziksel açıdan eksik gözüken tecrübeli forvet, Gaziantep FK maçında sakatlık yaşadı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; arka adalesinde ağrı hisseden ve 31. dakikada kenara alınan Yeşil Burun Adalı yıldızın detaylı sağlık kontrolleri yapıldı. Çekilen MR'da önemli bir soruna rastlanmazken, Djaniny'nin milli arada yapılacak antrenmanlarda takımla çalışacağı belirtildi. Teknik heyet, 10 günlük periyotta Djaniny'yi tam anlamıyla hazır hale getirmeyi hedefliyor.

 

Trabzonspor'a Djaniny'den iyi haber ile ilgili etiketler Trabzonspor Gaziantep FK Süper Lig Abdullah Avcı Djaniny Semedo
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.