Trabzonspor serisini sürdürdü!

Sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'a karşı önce geriye düşen Trabzonspor, ardından golcüleriyle maçı çevirdi ve hem üç puanı kazandı hem de galibiyet serisini 5 maça çıkardı.

Süper Lig'de Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren iki ekipten Trabzonspor, Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk etti.

Mücadelede gol perdesini açan taraf konuk ekip oldu. Yeni Malatyaspor'un 29 yaşındaki golcüsü Ömer Şişmanoğlu, 22. dakikada attığı golle takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Maçtaki gol perdesini Yeni Malatyaspor açarken Trabzonspor'un yanıtı gecikmedi ve Anthony Nwakaeme 31. dakikada attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Bu golle birlikte ilk yarı 1-1 sona erdi.

İlk yarısı iki gole sahne olan karşılaşmanın ikinci yarısında dakikalar ilerledikçe tempo düştü. Öte yandan Evkur Yeni Malatyaspor'un stoperi Mustafa Akbaş, 70. dakikada sarı kart görürken 76. dakikada Abdülkadir Ömür'e yaptığı faulün ardından ikinci sarı karttan doğan kırmızı kartla oyundan atıldı ve takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Müsabakanın sonucunu tayin eden isim, 67. dakikada oyuna giren Hugo Rodallega oldu. İlk golün sahibi Anthony Nwakaeme'nin sol kanattan yaptığı ortaya kafayı vuran Rodallega 79. dakikada topu filelere yolladı ve takımını 2-1 öne geçirdi. 80. dakikada ise Caleb Ekuban'ın bulduğu mutlak şansta oyuncunun yakın mesafeden sert şutu direkten geri geldi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Trabzonspor, geriye düştüğü maçta Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti ve Süper Lig'deki galibiyet serisini 5 maça çıkardı. Yeni Malatyaspor ise Süper Lig'de deplasmandaki galibiyet özlemini 7 maça yükseltti.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 52'ye yükseltirken Evkur Yeni Malatyaspor ise 38 puanda kaldı.

Trabzonspor serisini sürdürdü! ile ilgili etiketler Trabzonspor canlı yayın canlı izle Yeni Malatyaspor beIN Sports
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.