Trabzonspor, Trezeguet transferini KAP'a bildirdi! 4 yıllık anlaşma sağlandı

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, Trezeguet transferini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Bordo-mavili kulüp oyuncuyla 4 yıllık anlaşmaya vardı. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; her bir sezon için 1 milyon 550 bin Euro garanti ücret ödenecek. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt garanti ücret tutarının yüzde 5'i oranında ödeme yapılacak.

Süper Lig'de gelecek sezon şampiyon unvanını korumak isteyen ve Şampiyonlar Ligi'nde de iddialı bir kadro kurmayı amaçlayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Transfer döneminde şu ana kadar Jens Larsen, Doğucan Haspolat, Stefano Denswil ve Eren Elmalı'yı kadrosuna katan bordo-mavililer, 5. takviyesini de gerçekleştirdi.

Trabzonspor Kulübü tarafından KAP yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan'ın (Trezeguet) kulübümüze transferi konusunda, Aston Villa kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Aston Villa Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak, 4 milyon Euro, 4 yıla yayılmış 4 taksit halinde ödenecektir. Aston Villa Kulübü'ne ayrıca; futbolcunun bir başka kulübe transfer olması veya kiraya verilmesi durumunda elde edilen transfer bedelinin, iş bu anlaşma dolayısıyla söz konusu kulübe ödenen / ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının yüzde 10'u, ödenecektir" denildi.

Mısırlı yıldız kanat oyuncusu, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelmişti. Geçen sezonun ikinci yarısını Başakşehir'de kiralık olarak geçiren Trezeguet, 13 lig maçında 6 gol, 4 asistlik performans sergilemişti.

 

 

Trabzonspor, Trezeguet transferini KAP'a bildirdi! 4 yıllık anlaşma sağlandı ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor İngiltere Aston Villa trezeguet
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.