Trabzonspor transfer açıkladı... Fildişi Sahili milli takım oyuncusu Jean Evrard Kouassi imzayı atıyor...

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, Fildişi Sahili milli takım oyuncusu Jean Evrard Kouassi ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. 27 yaşındaki hücum oyuncusunun hafta içinde Türkiye gelmesi bekleniyor. Bordo-mavili kulübün ara transfer döneminde 3 oyuncuyu daha kadrosuna katması bekleniyor.

15 haftada topladığı 39 puanla yenilgisiz liderliğini sürdüren Trabzonspor, devre arasında kadrosunu daha da güçlendirmek için bir süredir çalışmalarını sürdürüyordu. Bordo-Mavililer Fildişi Sahili Milli Takımı forması da giyen 27 yaşındaki kanat forveti Jean Evrard Kouassi transferini resmen açıkladı.

Karadeniz ekibi, son 3 sezonunu Çin'de geçiren Kouassi'yi devre arasında kadrosuna katacak. Fildişi Sahilli yıldız Gervinho'nun sezonu kapatmasının ardından bu oyuncuya alternatifi kısa sürede bulan Trabzonspor'un KAP bildirimi bekleniyor. Güncel piyasa değeri 2 milyon euro civarındaki hücum oyuncusu Trabzonspor'a bedavaya gelecek.

Trabzonspor transfer açıkladı... Fildişi Sahili milli takım oyuncusu Jean Evrard Kouassi imzayı atıyor...

 

Trabzonspor transfer açıkladı... Fildişi Sahili milli takım oyuncusu Jean Evrard Kouassi imzayı atıyor... ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Jean Evrard Kouassi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.