Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe sözleri...

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Trabzonspor ile Samsunspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi bordo-mavililer 3-0 kazanırken maçın ardından teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. "Oyuncuların performansları yukarı doğru çıkmaya başladı." diyen Avcı, Fenerbahçe derbisiyle ilgili de konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu maçında konuk ettiği Samsunspor'u 3-0 yenerek son 16 turuna yükselen Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, basın toplantısı düzenledi

İŞTE O SÖZLER:

41 gün sonra resmi müsabaka oynamaya başladıklarını belirterek söze başlayan Avcı, iyi bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldıklarını belirtti. Dünya Kupası arası öncesinde 22 resmi karşılaşma oynadıklarını, kamp döneminde güçlü güçsüz yanlarının analizlerini yapıp oyun ve oyuncuların düşük performansını yukarıya çekmeye çalıştıklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Antrenman modelleri, oyun içinde planlar değişti. Bazı oyuncuların gerçek yerinde kullanmaya başladık. 3 hazırlık maçı yaptık. Oyuncu grubu hem antrenmanda hem hazırlık maçlarında buna çok iyi cevap verdiler. Ama bunlar yeterli değil resmi müsabakada taçlandırmak gerekiyor. Bugün baskımızı rakibe göre değiştirerek kullandık. Şiddetli baskı ile oyuna başladık. Oyundan hiç kopmadılar. Bunun kopmadan devam etmesini istiyoruz. Hepsinden daha fazlasına isteyeceğim, vermek zorunda kalacaklar. Düşük performans yukarı çıkmaya başladı, grubun enerjisi iyi. Bazen performansları çekmek için serzenişte bulunursunuz. Onlar doğru cevap veriyorlar. Her resmi müsabakada oyuncularımdan isteyeceğim. Trabzonspor'un olduğu her yerde yarış vardır, olmaya devam edeceğiz. Oyuncularım cevap verdiler, umarım devam ederler. Kasımpaşa maçından sonraki açıklamalarıma iyi geri dönüşler aldım. Buna cevap vermeye devam edeceklerse ederiz, etmezlerse yollarımızı ayırırız" ifadelerini kullandı.

''BU TARAFTARA TRANSFERDEN ÇOK İHTİYACIMIZ VAR''

Taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade eden Avcı, "Bazen transfer, inişler, çıkışlar olur. Trabzonspor, her koşulda da destek verdiğinde taraftarlara cevap vermiştir. Geçen sene bunu yaşadık. Harika sonuçla şampiyonlukla aldık. Bu taraftara transferden çok ihtiyacımız var. Bizimle olmaya devam edecekler" dedi.

''DAHA LİGİN 3'DE 1'İNİ OYNUYORUZ''

Avcı, Fenerbahçe ile hafta sonunda sahalarında oynayacakları karşılaşmaya ilişkin olarak, "Daha ligin 3'de 1'ini oynuyoruz. Bir sürü müsabaka var. Fair-play'a uygun saygı sevginin olduğu iki kulüp, müsabaka oynayacak. Alternataif kaliteli kadroya karşı kendi evinde planları olan bir takım müsabaka oynayacak. İyi müsabaka oynayıp karşılığını alacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Avcı, ilk yarıda oyundan çıkan Gbamin'in başının döndüğünü, bu nedenle oyuna devam edemediğini açıkladı.

İHA

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe sözleri... ile ilgili etiketler Trabzonspor Samsunspor Ziraat Türkiye Kupası Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.