Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Fenerbahçe galibiyeti sonrası konuştu: 22 maçlık analiz yaptık...

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor, Fenerbahçe'yi evinde 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı ve zirve yarışına tutundu. Maçın ardından bordo-mavili ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. Avcı, "22 maçlık analiz yaptık ve karar verdik. Fenerbahçe'nin güçlü ve güçsüz taraflarını biliyorduk. Baskı şeklimizi değiştirdik. İyi bir oyunla iyi bir galibiyet aldık." ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında TrabzonsporFenerbahçe'yi evinde Maxi Gomez'in 61. dakikada attığı golle mağlup etti. 

Maçın ardından bordo-mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

''ARADA ÇOK TEKRARLAR YAPTIK''

"Bir şeye inanıyorsan, onun üstünde çalışmaya devam edersin. Arada çok tekrarlar yaptık, oyuncu buna cevap verdi. Ligin lideri ve iyi bir takıma, oyuncu kalitesi yüksek, alternatifleri olan, her türlü planı olan... Güçlü ve güçsüz taraflarını biliyorduk. Ligde ve Avrupa'da en çok faul yapan takım, az temaslı oynamamız gerekiyordu. 22 maçlık analiz yaptık ve karar verdik. Fenerbahçe'nin güçlü ve güçsüz taraflarını biliyorduk. Baskı şeklimizi değiştirdik. İyi bir oyunla iyi bir galibiyet aldık. Bir maç kazandık, hiçbir şey kazanmadık. Transfere değil, taraftara ihtiyacımız var."

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Fenerbahçe galibiyeti sonrası konuştu: 22 maçlık analiz yaptık... ile ilgili etiketler Trabzonspor Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.