Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Fenerbahçe derbisi öncesi konuştu: Güçlü ve güçsüz yanlarını çok iyi biliyoruz...

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Zorlu mücadele öncesi bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah AvcıFenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.

''BASKILARDA NELER YAPACAĞIMIZI KONUŞTUK''

"Fenerbahçe'nin baskılarında neler yapacağımızı konuştuk. 22 resmi maçımızın değerlendirmesini yaptık. Biraz oyunu, biraz da oyuncu profilini değiştirerek kaliteyi yükseltmeye çalıştık. Umarım herkese örnek olabilecek, iyi bir oyun oynarız."

"Fenerbahçe'nin çok net oyun planları var. Fenerbahçe'nin güçlü ve güçsüz yanlarını çok iyi biliyoruz."

''YENİ OYUN TARZIMIZ VE PLANIMIZLA...''

"Hazırlık maçlarında bireysel performansları arttırdık. Kendi sahamızda yeni oyun tarzımız ve planımızla, neler yapabiliriz üzerine çalıştık. İyi bir oyun, Fair-Play'e uygun, örnek olacak bir maç diliyoruz."

"Hamsik çok değerli bir oyuncu, onu yıpratmadan nasıl kullanabiliriz buna bakıyoruz. Oyuna uygun oyuncuları nasıl kullanacağımızın çalışmasını yaptık. Oynayan oyuncular da, oynamayan oyuncular da buna iyi bir reaksiyon verdi."

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Fenerbahçe derbisi öncesi konuştu: Güçlü ve güçsüz yanlarını çok iyi biliyoruz... ile ilgili etiketler Trabzonspor Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.