Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Fatih Karagümrük maçı öncesi konuştu: Seri yakalamanın peşindeyiz...

Süper Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Fatih Karagümrük'ün konuğu oluyor. Zorlu mücadele öncesinde bordo-mavili ekibin tecrübeli çalıştırıcısı Abdullah Avcı, önemli açıklamalarda bulundu. .

Süper Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Fatih Karagümrük'ün konuğu oluyor. Zorlu mücadele öncesinde bordo-mavili ekibin tecrübeli çalıştırıcısı Abdullah Avcı, önemli açıklamalarda bulundu. 

''SERİ YAKALAMANIN PEŞİNDEYİZ''

"Öncelikle bütün futbol ailesine iyi seneler diliyorum. Hak edenin kazandığı bir yıl olsun. Fenerbahçe maçı sonrası, 4. gün, yoğun bir maç trafiği var."

"Değerli bir hocaları var ve oyun oynamaya çalışıyorlar. Belki puan durumunda hak ettikleri yerde değiller. Ama oyun planları olan bir takıma karşı oynayacağız. Senenin son maçını kazanıp bir seri yakalamanın peşindeyiz."

"Şu açıdan bakılmasını rica ediyorum; futbol son 10 senedir, hızla değişen ve dönüşen bir oyuna döndü. Çok detaylar var artık. Santim santim maçı planlıyorsun ve sahada pratik yapıyorsun. Bu bazen olacak, bazen olmayacak."

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Fatih Karagümrük maçı öncesi konuştu: Seri yakalamanın peşindeyiz... ile ilgili etiketler Fatih Karagümrük Trabzonspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.