Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Alanyaspor mağlubiyeti sonrası konuştu: Hastalıklı ve geçici olmayan bir durum...

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Alanyaspor'a 5-0 mağlup oldu. Mücadele sonrası bordo-mavili ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı, önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah AvcıAlanyaspor mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

''HASTALIKLI VE GEÇİCİ OLMAYAN BİR DURUM VAR''

"Aslında oyunun ilk 13 dakikası planımızı çok iyi uyguladık ve 13 dakikada net üç pozisyonumuz vardı ama değerlendiremedik. Büyük takımlar bunları gole çevirmeli. Bugün kalemize gelen 6 topun 5'i gol oldu. Hastalıklı ve geçici olmayan bir durum var gibi duruyor."

"Ekip olarak birçok şeyi deniyoruz. Genel bir değerlendirme yapmak lazım. Her şeyi deniyorum, deniyoruz. Geçici bir durum gibi durmuyor. Bu süreç hem benim hem de Trabzonspor'un alışık olmadığı bir süreç. Değerlendirmeyi kendi adıma yapacağım."

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Alanyaspor mağlubiyeti sonrası konuştu: Hastalıklı ve geçici olmayan bir durum... ile ilgili etiketler Alanyaspor Trabzonspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.