Trabzonspor taraftarları Fenerbahçe derbisinde tek tribün, tam destek!

Trabzonspor taraftar grupları, Fenerbahçe derbisi öncesi birleşerek tek tribünde yer alma ve takıma tam destek verme kararı alırken, bordo-mavili kulüp de gelen talep üzerine Doğu tarafındaki tribünlerin taraftar gruplarına verileceğini duyurdu.

Süper Lig'e şampiyonluk hedefiyle başlayan ve ilk 8 hafta itibariyle yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, 9 sezonluk şampiyonluk hasretine son vermek isteyen ve yeni hocasıyla iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Milli ara dönüşü 9. haftada Trabzon'da oynanacak dev maç öncesi Sarı-Lacivertliler lider, ezeli rakibi ise 1 puan arkasında 2. sırada... Bordo-Mavili taraftarlar, şampiyonluğun kaderini etkileyebilecek maç için radikal kararlar aldı...

Trabzonspor'da taraftar grupları Fenerbahçe maçı öncesi birleşecek. Tek tribünde yer alma ve takıma tam destek verme kararı alan taraftar grupları bunu yönetime iletti. Bordo-mavili yönetim de gelen talebe karşılık Doğu tarafındaki tribünlerin taraftar gruplarına verileceğini duyurdu.

Kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Tüm taraftar gruplarımızın Fenerbahçe maçında, Doğu tribünde yer alarak birlik olmak istemeleri yönetim kurulumuzca uygun bulunmuştur. Bu talep doğrultusunda %50 kapasite sınırlaması kapsamında Doğu tarafındaki tribünlerimizde taraftar gruplarımız yer alacaktır" denildi.

 

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA 

17 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Medical Park Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi konuk edecek olan bordo-mavililerde, bu maçın biletleri satışa sunuldu.

Bilet fiyatları; Vip Platinum 750 TL, Vip Gold 500 TL, Vip Silver 350 TL, Batı 200 TL, Fırtına 61 TL ve Kale Arkası 40 TL’den (Misafir tribünü dahil) satışa çıkarılırken, stadın % 50 kapasitesi oranında satışa sunulacak biletlerde çift aşı zorunluluğu devam ettiği, iki doz aşı olan kişilerin son aşısının üzerinden en az 14 gün geçmesi gerekmekte olduğu ve HES kodu kontrolünün ise her şartta yapılacağı hatırlatıldı.

Trabzonspor taraftarları Fenerbahçe derbisinde tek tribün, tam destek! ile ilgili etiketler Trabzonspor Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.