Trabzonspor'da Tamer Tuna sesleri

Trabzonspor'a tarihinin en kötü ilk 7. haftasını yaşatan teknik direktör Eddie Newton, bordo-mavililere hayal kırıklığı yaşattı. İngiliz çalıştırıcının görevine son veren yönetim, tazminat konularını görüşüyor. Trabzonspor'un yeni teknik direktörleri arasında Tamer Tuna ismi öne çıkıyor.

Trabzonspor'da, Kasımpaşa'ya evinde 3-1'den maç veren teknik direktör Eddie Newton'la yollar ayrıldı. İngiliz çalıştırıcının son durumu hakkında resmi açıklama, sözleşme fesih detayları ve tazminat görüşmeleri sona erdikten sonra yapılacak.

Süper Lig'in ilk 7 haftasında yalnızca 1 maç kazanabilen ve özellikle Beşiktaş, Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarındaki performansı sonrası topun ağzına koyulan Newton, Kasımpaşa'ya da yenilince ipler kopmuştu.

Trabzonspor'da Tamer Tuna sesleri

YÖNETİMDE GÖRÜŞ AYRILIKLARI

Bordo-Mavili yönetim yeni teknik direktör arayışlarına hız verdi. Yönetim kurulu içeresinde teknik adam konusunda görüş ayrılıkları bulunduu öğrenildi. Fenerbahçe maçı sonrası Abdullah Avcı ismi ön plana çıksa da, Eddie Newton ismiyle devam edilmesi yönünde başkan Ahmet Ağaoğlu görüş belirtmişti.

Kasımpaşa maçı sonrası yaşanan gelişmelerle birlikte Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun önünde Mustafa Reşit Akçay, Tolunay Kafkas, Fatih Tekke, Giray Bulak, Samet Aybaba ve son olarak Tamer Tuna isimleri eklendi. Geçen hafta Antalyaspor'la karşılıklı anlaşma sonucu yollarını ayıran Tamer Tuna'nın en kuvvetli aday olduğu ve Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun da oyunu Tuna'dan yana kullandığı gelen haberler arasında...

Trabzonspor'da Tamer Tuna sesleri ile ilgili etiketler Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu Tamer Tuna Eddie Newton
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.