Trabzonspor-Sivasspor Turkcell Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak? (MUHTEMEL 11'LER)

Geçtiğimiz sezonu Süper Lig şampiyonu olarak tamamlayan Trabzonspor ile Türkiye Kupası şampiyonu Sivasspor Süper Kupa final maçında karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Trabzonspor - Sivasspor Turkcell Süper Kupa final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Trabzonspor-Sivasspor muhtemel 11'leri ve karşılaşma öncesi detayları haberimizde.

TFF tarafından 16. kez düzenlenen Turkcell Süper Kupa'da Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor karşı karşıya gelecek.

TFF'nin 2006'dan bu yana düzenlediği ve eski Cumhurbaşkanlığı Kupası formatında oynanan organizasyon, geçen sezonun Spor Toto Süper Lig şampiyonu Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası kazananı Demir Grup Sivasspor arasında oynanacak.

TRABZONSPOR - SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDAN CANLI YAYINLANACAK?

Trabzonspor - Sivasspor Süper Kupa final maçı 30 Temmuz Cumartesi günü saat 20:45'te ATV'de yayınlanacak.

TRABZONSPOR - SİVASSPOR MAÇI HANGİ ŞEHİRDE VE STADYUMDA OYNANACAK?

Trabzonspor - Sivasspor Süper Kupa final maçı İstanbul'da oynanacak ve maça Atatürk Olimpiyat Stadyumu ev sahipliği yapacak.

EKSİKLER

Trabzonspor'da sakatlıkları süren Serkan Asan ve Hüseyin Türkmen Sivasspor karşısında yer alamayacak. Sivasspor'da ameliyat olan Samba Camara ile dün Dinamo Moskova'dan 2 yıllık imza attırılan Kamerunlu sağ kanat Clinton N'Jie forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Denswil, Hugo, Eren, Dorukhan, Hamsik, Visca, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Cornelius.

Sivasspor:  Ali Şaşal, Murat, Caner, Goutas, Uğur, Ulvestad, Hakan, Atakan, Erdoğan, Gradel, Yatabare.

Trabzonspor-Sivasspor Turkcell Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak? (MUHTEMEL 11'LER) ile ilgili etiketler Abdullah Avcı Sivasspor Trabzonspor Turkcell Süper Kupa Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.