Trabzonspor Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Oynayacak mı? TS Şampiyonlar Ligi'ne Doğrudan Mı Katılacak?

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynayacak mı merak ediliyor. Süper Lig şampiyonu Trabzonspor için artık Avrupa vakti geldi. Bordo Mavili takımın taraftarları kutlamalar yaparken bir yandan da Şampiyonlar Ligi araştırmaları yapıyor. Biz de Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde doğrudan mı katılacak sorusuna yanıt aradık. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde direkt mi katılacak, Trabzonspor ön eleme oynayacak mı merak ediliyor. Süper Lig Şampiyonu Trabzonspor 38 yıl aradan sonra şampiyonluk sevinci yaşadı. Abdullah Avcı yönetiminde Şampiyon olan Bordo Mavili takım uzun yıllar şampiyonluk kupasına ulaştı. Taraftarlar ise şimdiden Şampiyonlar Ligi hayali kurmaya başladı.

Spor Toto Süper Lig 2021-22 Şampiyonu olan Trabzonspor ülke puanı nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nde doğrudan katılamayacak. Bu nedenle Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off turundan katılacak.

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Oynayacak mı? TS Şampiyonlar Ligi'ne Doğrudan Mı Katılacak?

TRABZSONSPOR ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE ÖN ELEME OYNAYACAK MI?

Bordo Mavili takım Şampiyonlar Ligi play-off turunda elenmesi halinde yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Şampiyonlar Ligi Rakipleri Ne Zaman belli Olacak?

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne Play-Off turunda katılacak ve ilk rakiple 16 veya 17 Ağustos tarihinde karşılacak. Karadeniz Fırtınasının rakibi 2 Ağustos 2022'de belli olacak.

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Oynayacak mı? TS Şampiyonlar Ligi'ne Doğrudan Mı Katılacak? ile ilgili etiketler Trabzonspor UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme oynayacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.