Ahmet Ağaoğlu ve Abdullah Avcı'dan 8. haftada şampiyonluk sözleri

Kayserispor deplasmanında 1-2 kazanan Trabzonspor, milli araya şampiyonluk motivasyonuyla giriyor... Başkan Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Abdullah Avcı, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bu yolda kritik bir virajı daha döndüklerini vurguladı.

Süper Lig'in 8. haftasında Kayserispor'u deplasmanda 1-2 mağlup ederek 2 maçlık beraberlik serisini bozan ve maç fazlasıyla liderliğe yükselen Trabzonspor'da şampiyonluk sesleri her hafta daha yüksek çıkıyor. Kayseri deplasmanı sonrası hem başkan Ahmet Ağaoğlu hem de teknik direktör Abdullah Avcı, şampiyon olacaklarını söyledi.

Maçın basın toplantısında konuşan Avcı, "8. maçta 5. deplasman, 5 galibiyet ve 3 beraberlik. Puan ortalaması iyi. Oyun iyi. Neredeyse 1 sene oldu ben buraya geleli. Geçen sene bu haftalarda çok düşük puan vardı. Benim de, Trabzonspor'un da hedefleri var. Biz bu hedefe gidiyoruz."Ben geri bildirim alıyorum. Sadece Trabzonsporlular'dan değil, tüm Türkiye'den. İzleyenlerin 'İyi ki Trabzonspor var' diyeceği bir takım! Biz buna devam edip karşılığını almak istiyoruz" dedi.

"MİLLİ TAKIMA 3 OYUNCU VERDİK" 

"Öncelikle Kayseri Stadının zemini çok güzel. Bununla ilgili emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Rakibimiz özellikle iç sahada iştahla oynuyor. Bununla ilgili sonuç alan bir takımdı. Maç istediğimiz gibi başladı ve sonucu bulduk. Maçta oyun ve oyuncu formasyonunda değişiklikler yaptık. Bunlar olumlu sonuçlar verdi. Milli takım süreci başlayacak. Milli takımda yeni ekibe başarılar diliyorum. 3. oyuncuyu verdik. Berat bizim projelerimiz arasında yer alan bir futbolcuydu. Milli takıma ilk adımı attı. Umarım orada bundan sonra devam eder. 1 seneye yakın oldu. Çok tekrarlarımız var. Bu takımın başındayız. Duygusu, ruhu çok güzel. İyi bir yoldayız. Taraftarımız bize hem içeride destek hem de burada enerjisini vermeye devam ediyor. 8 maç oynadık. 5'inde deplasman oynadık. 5 galibiyet 3 beraberlik var. Oyun kalitemiz devam ediyor. Benim için 'İyi ki Trabzonspor'un maçı var, seyrettiriyor' demek çok önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kayserispor'a başarılar diliyorum."

AĞAOĞLU: MÜCADELENİN ADI ŞAMPİYONLUK

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise stat çıkışı şunları söyledi: "Zor bir maç olacağı belliydi. Zaten defalarca söyledim, kolay maç diye bir şey yok. Oynamadan kazanılan bir maç da yok. Puan kaybetseniz de dünyanın sonu değil. Dün arkadaşlara Trabzon'da ifade ettim. Gol yediğiniz zaman maçı kaybetmiyorsunuz veya maç kaybettiğiniz zaman şampiyonluğu kaybetmiyorsunuz. Ancak mücadele etmeyi bıraktığınız, umutlarınızı, inancınızı kaybettiğiniz anda her şeyi kaybediyorsunuz. Onun için lig uzun bir maraton. Maç maç gidiyoruz. Kazandıktan sonra rehavete kapılacak bir yapımız yok. Mücadeleci bir takım kurduk. Hedefimizin, mücadelenin adının şampiyonluk olduğunu söyledik. O hedefte ilerliyoruz."

Ahmet Ağaoğlu ve Abdullah Avcı'dan 8. haftada şampiyonluk sözleri ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Ahmet Ağaoğlu Kayserispor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.