Trabzonspor Şampiyon Oldu Mu? 2022 Süper Lig Şampiyonu Belli Oldu Mu?

Trabzonspor Şampiyon Oldu mu Merak ediliyor. Süper Lig şampiyonu 2022 belli oldu mu sorusu da gündem oldu. Bu akşam Trabzonspor - Fraport Antalyaspor karşılaşmasının 2-2 bitmesiyle birlikte Süper Lig Şampiyonu Trabzonspor oldu. Bordo Mavili taraftarların hem statta hem ülkenin pek çok yerinde kutlamalara başladığı görüldü.

Süper Lig Şampiyonu Belli oldu mu 2022? Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu şampiyonu Trabzonspor oldu. Bordo Mavili takım bu akşam oynadığı Fraport Antalyaspor maçıyla birlikte şampiyonluğunu ilan etti. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde sezon boyunca başarılı grafik çizen Trabzonspor Süper Lig'in 35. haftasında şampiyonluğu garantiledi.

Trabzonspor - Fraport Antalyaspor maçının 2-2 bitmesiyle birlikte Süper Lig 2022 şampiyonu Trabzonspor oldu. Şampiyonluk için 1 puana ihtiyacı olan Karadeniz temsilcisi son olarak 1983-1984 sezonunda şampiyonu olmuştu.

Trabzonspor Şampiyon Oldu Mu? 2022 Süper Lig Şampiyonu Belli Oldu Mu?

TRABZONSPOR ŞAMPİYON OLDU MU?

Trabzonspor şampiyon oldu. Yaklaşık 339 yıllık şampiyonluk hasreti süren Bordo-Mavililer 2022 yılında mutlu sona ulaştı. Başkan Ahmet Ağaoğlu yönetiminde 2020 sezonunu ikinci bitiren Karadeniz Fırtınası, şampiyonluğa 2022 yılında teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde ulaştı.

Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'un şampiyon olmasında payı büyük oldu. Kutlamalar hem Trabzon'da hem Türkiye'nin pek çok yerinde başladı.

Trabzonspor Şampiyon Oldu Mu? 2022 Süper Lig Şampiyonu Belli Oldu Mu? ile ilgili etiketler süper lig şampiyonu belli oldu mu trabzonspor şampiyon oldu mu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.