Trabzonspor N'Diaye transferini bitirdi!

Stoke City’nin kiralamayı kabul ettiği N'Diaye, İstanbul’a geldi. 1,5 yıllık anlaşma için görüşmeler sürerken, satın alma opsiyonu da Trabzonspor’da olacak.

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Badou N'Diaye için takımı Stoke City, oyuncunun da gitmek için ısrarlı davranmasıyla kiralama ücretinden de vazgeçti ve bordo-mavililerin önünde engel kalmadı. Ancak İngiliz kulübü 2 şart sundu: "Oynatma garantisi ve haftalık 35 bin sterlinlik ücretin ödenmesi."

Trabzonspor N'Diaye transferini bitirdi!

Oynatma garantisi vermeyen bordo-mavili kulüp yıllık ücretinin geri kalan kısmını ödemeyi kabul etti. Ayrıca N'Diaye'nin içerideki bir miktar alacağını da Trabzonspor karşılayacak. İstanbul'a gelen N'Diaye ise, "Yeni bir savaş istiyorum ve bunu tanıdığım bir yerde tanıdığım insanların olduğu ortamda yapmak istiyorum" dedi. Trabzon, N'Diaye ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamak istiyor.

 

 

Trabzonspor N'Diaye transferini bitirdi! ile ilgili etiketler Trabzonspor Süper Lig İngiliz stoke city Ndiaye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.