Trabzonspor - MTK Budapeşte

Trabzonspor MTK Budapeşte canlı izle! Ünal Karaman yönetiminde ilk yarı başarılı bir performans sergileyen Trabzonspor, devre arası dönemini Antalya'da düzenlediği kamp ile geçiriyor. Bu dönemde hazırlık maçları yapan Trabzonspor, bugün saat 17.00'de MTK Budapeşte ile hazırlık maçına çıkacak. Bu mücadeleyi canlı olarak izlemek isteyen binlerce futbolsever için haberimize maçın canlı yayın linklerini ekledik. Trabzonspor MTK Budapeşte canlı izle! TS hazırlık maçı izle! Detaylar haberimizde...

Trabzonspor MTK Budapeşte canlı izleÖzellikle üç büyüklerin bu yıl gösterdiği başarısız performansın ardından şampiyonluk umutları iyiden iyiye yeşeren Trabzonspor, Ünal Karaman yönetiminde son derece sıkı çalıştığı bir devre arası dönemi geçiriyor. Bugün saat 17:00'de oynanacak ve Trabzonspor YouTube hesabından canlı olarak yayınlanacak olan Trabzonspor MTK Budapeşte maçını canlı izlemek için gerekli canlı yayın linklerini haberimizde bulabilirsiniz. Trabzonspor MTK Budapeşte canlı izle! İşte tüm detaylar...

Trabzonspor - MTK Budapeşte

TRABZONSPOR MTK BUDAPEŞTE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! (TAMAMEN ÜCRETSİZ)

TRABZONSPOR - MTK BUDAPEŞTE HAZIRLIK MAÇI!

Sezonun ikinci yarısına Antalya’da yaptığı kamp çalışmalarıyla hazırlanan Trabzonspor, Macaristan’ın MTK Budapeşte takımı ile hazırlık maçı oynayacak.Bordo-Mavili ekip, Antalya’daki ilk hazırlık maçında Hollanda temsilcisi Ado Den Haag ile karşı karşıya gelmiş ve mücadeleyi 3-1 kazanmıştı. 1994 doğumlu Abdülkadir Parmak, Den Haag maçında attığı 2 golle teknik heyetin gözüne girmeyi başarmıştı.

Trabzonspor - MTK Budapeşte maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Miracle Futbol Tesisleri’nde oynanacak müsabaka saat 17.00’da başlayacak. Karşılaşmanın Trabzonspor'un resmi Youtube hesabından yayınlanması bekleniyor.

Bordo-Mavililer ile birlikte kampa giden 21 yaşındaki stoper Yunus Emre Çakır, gösterdiği performans ile teknik heyetin yüzünü güldürdü. Ado Den Haag ile oynanan hazırlık maçında kritik müdahaleleri ile tam not alan genç oyuncu, idmanlarda ortaya koyduğu oyunla da teknik heyetin beğenisini kazandı. Ünal Karaman'ın Yunus'a Budapeşte maçında da forma vermesi bekleniyor.

Genç savunmacının, takımda tutulacağı ve alternatif stoper olarak zaman zaman değerlendirileceği belirtildi.

TRABZONSPOR

Trabzonspor Futbol Takımı (Erkek), 2 Ağustos 1967'de kurulan Trabzonspor Kulübü'nün profesyonel futbol takımı.

Renkleri kulübün tüm branşlarda ortak olarak kullandığı, Koyu bordo ve açık mavidir. Trabzonspor Futbol Takımı, Süper Lig'de şampiyon olmuş, ilk Anadolu takımıdır ve şampiyon olmayı başarmış beş takımdan biridir. Ayrıca, kazandığı altı şampiyonlukla; armasında yıldız bulunan dört takımdan biridir. Takımın forma üreticisi Macron'dur.

Bu dönem, Trabzonspor'un Türkiye 2. Futbol Ligi'nde (şimdiki adıyla 1. Lig) oynadığı yıllar olarak tarihe geçti. 1967'de Trabzonspor Kulübü'nün çatısı altında oluşturulan Trabzonspor Futbol Takımı, aynı yıl (1967-68 futbol dönemi) İkinci Lig Beyaz Grup'ta mücadele etmeye başladı. Trabzonspor, profesyonel liglere katıldığı bu ilk yılı; 20 takımlı bu ligde Boluspor'un ardından ligi altıncı bitirdi. Daha sonraki iki yıl ligi dördüncü tamamladı ve bir sonraki sene ligde 8. oldu. 1971-72 futbol döneminde, Kırmızı Grup'ta ter döken Trabzonspor; liderden iki puan geride kalıp Türkiye 1. Futbol Ligi'ne (şimdiki adıyla Süper Lig) çıkamadı. Bir sene sonra yeniden aynı kaderi yaşan Trabzonspor, bu kez liderle (Kayserispor) aynı puana sahip olmasına rağmen; averajla ligi ikinci bitirip Türkiye 1. Futbol Ligi'ne çıkmayı bir kez daha başaramadı. 1973-74 sezonuna geldiğimizdeyse; Kırmızı Grubu en yakın rakibi Sakaryaspor'a altı puan fark atarak birinci bitiren Trabzonspor, diğer grubun birincisiyle (Zonguldakspor) oynadığı şampiyonluk maçını penaltılarda kaybetse de Türkiye 1. Futbol Ligi'ne yükseldi.

Bu yıllarda: Necmi Perekli, Şenol Güneş ve Cemil Usta gibi daha sonra şampiyon olan takımın oyuncuları da kadroda yer almaya başladı. Perekli, Trabzonspor'da oynadığı dönemde iki kez gol kralı olmayı başardı. Bu gol krallıklarından sonra Beşiktaş ve Altay gibi 1. Lig takımlarına transfer oldu.

1974-1984 arası (Şampiyonluklar Dönemi)
Bu dönem Trabzonspor'un Türkiye 1. Futbol Ligi'ne (şimdiki adıyla Süper Lig) yükseldikten sonraki evreyi kapsar.

Trabzonspor 1974'te Türkiye 1. Futbol Ligi'ne yükseldi. Bu ligde mücadele ettiği ilk dönem 1974-1975 sezonu oldu ve sezonun sonunda ligi 30 puanla 9. olarak tamamladı. Bunun yanında aynı yıl; Türkiye Kupası'nda finale kadar çıkmayı başaran Trabzonspor, evinde Beşiktaş'ı 1-0 yenmesine rağmen, İstanbul'da 2-0 yenilince kupaya uzanamadı.

1975-76 futbol dönemi, Trabzonspor'un ilk Türkiye 1. Futbol Ligi şampiyonluğunu kazandığı sezon oldu. 1975-76 sezonunda, Trabzon'da oynanan ve Trabzonspor'un 1-0 kazandığı Fenerbahçe maçından sonra Trabzonspor liderliğe yükseldi ve sezon sonuna kadar liderliğini korudu. Ahmet Suat Özyazıcı önderliğindeki takım, Fenerbahçe'nin 3 puan önünde şampiyonluğa uzanırken, lig sonunda 43 puan toplamayı başardı.

Trabzonspor ilk şampiyon olduğu 1975-76 sezonundan 1983-84 sezona kadar olan süreç içersinde; altı kez lig şampiyonluğu yaşadı. Sözü geçen süreçte 1977-78 ve 1981-82 sezonlarında 1, 1982-83 sezonunda 2 puan farkla şampiyonluğu kaçıran Trabzonspor; son şampiyonluğunu Fenerbahçe'nin beş puan önünde bitirdiği 1983-84 sezonunda kazandı. 1976-77 sezonunda attığı 18 golle gol kralı olan Necmi Perekli ise, Trabzonspor'un Türkiye 1. Futbol Ligi'ndeki ilk gol kralı oldu. Zamanın Trabzonspor kalecisi Şenol Güneş'se 17 Eylül 1978 ile 18 Şubat 1979 arasında oynanan lig maçlarında kalesinde gol görmeyerek (1110 dakika), hem Türk liglerinin en uzun süre gol yemeyen kalecisi hem de dünya tarihindeki en uzun süre gol yemeyen 15. kaleci oldu.

Ayrıca Trabzonspor bu dönemde, 3 Türkiye Kupası, 6 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 3 Başbakanlık Kupası ve Kıbrıs Barış Kupası'nı kazandı. Elde edilen iki şampiyonluk Özkan Sümer yönetiminde diğer dört şampiyonluksa Ahmet Suat Özyazıcı'nın teknik direktörlüğü döneminde geldi. Özyazıcı, şu an Trabzonspor Futbol Danışmanlığı görevini yürütmektedir. Sümer'se, bir dönem Trabzonspor'da başkanlık yapmış, ancak bir Fenerbahçe maçında çıkan olaylardan sonra federasyonu protesto ederek görevinden ayrılmıştır.

Trabzonspor - MTK Budapeşte ile ilgili etiketler Trabzonspor canlı yayın canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.