90+5'te penaltı kaçtı, Trabzonspor 6 gollü Molde maçında beraberliğe razı oldu

Trabzonspor ilk resmi maçına Avrupa arenasında çıktı. UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında Norveç temsilcisi Molde'yi ağırlayan Bordo-Mavililer, 90+5'te penaltı kaçırdı, 6 golle maçtı beraberliğe razı oldu.

Trabzonspor UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında Norveç temsilcisi Molde ile 3-3 berabere kaldı.

Yaz transfer döneminde Marek Hamsik, Gervinho, Bruno Peres, Fode Koita, İsmail Köybaşı ve Dorukhan Toköz gibi isimlere imza attıran Karadeniz ekibi, yeni transferleriyle görücüye çıktı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor ilk maçta avantajlı bir skor elde edip 2 Ağustos Perşembe günü Norveç'in Molde kentinde oynanacak rövanş maçına rahat çıkmak istiyordu.

Bordo-Mavililer 15'te Nwakaeme'nin golüyle 1-0 öne geçti. Norveç ekibi 31'de Brynhildsen'le beraberliği buldu ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

58'de Vitor Hugo'nun kafa golüyle 2-1 öne geçen Trabzonspor, 64'te yine Brynhildsen'in golüne engel olamadı: 2-2. Bordo-Mavililer 72'de bu kez Djaniny'nin golüyle 3-2 öne geçti. Bakasetas maçtaki 2. asistini yaptı. Maçı bir türlü kopartamayan temsilcimiz 85'te Hussein'in golüyle bir kez daha yakalandı. Her şeye rağmen 90+5'te penaltı kazanan Karadeniz ekibinde Yunan yıldız Bakasetas penaltıyı kaçırınca maç 3-3 eşitlikle sona erdi.

Trabzonspor, Molde'yi geçerse play-off turunda Serie A devi Roma ile eşleşecek.

AVRUPA KUPALARINDA 136. MAÇ

Bordo-mavililer, Molde karşısında Avrupa kupalarındaki 136. maçını oynayacak. Trabzonspor, geride kalan 135 maçta 50 galibiyet, 34 beraberlik ve 51 yenilgi aldı. Bu maçlarda rakip fileleri 172 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 183 gol gördü.

Karadeniz ekibi, ilk olarak 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde Şampiyon Kulüpler Kupası/UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 28, UEFA Kupası/UEFA Avrupa Ligi'nde 87, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12 ve UEFA Intertoto Kupası'nda da 8 maç oynadı.

90+5'te penaltı kaçtı, Trabzonspor 6 gollü Molde maçında beraberliğe razı oldu ile ilgili etiketler Trabzonspor Norveç Molde Tasos Bakasetas UEFA Avrupa Konferans Ligi Anthony Nwakaeme Djaniny
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.