Trabzonspor Marek Hamsik'in peşinde

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, İtalya'da bir orta saha oyuncusu için transfer çalışmalarının sürdüğünü söylemişti. Bu ismin 12 yıl İtalya'da top koşturan Slovak orta saha Marek Hamsik olduğu ortaya çıktı. Bordo-Mavili taraftarlar 33 yaşındaki yıldıza binlerce "Come to Trabzon" mesajı gönderdi.

Trabzonspor'un bir süredir transfer gündeminde olan Slovak orta saha Marek Hamsik, Bordo-Mavili taraftarları heyecanlandırıyor. Yönetimin yıldız ismi transfer etmek için girişimlerine hız verdiği öğrenilirken, taraftarlar da sosyal medya "Com to Trabzon" kampanyası başlattı.

Forvete 34 yaşındaki Gervinho'yu, sağ beke de K. Ahmet Çörekçi'yi gönderip 31 yaşındaki Bruno Peres'i alan Trabzonspor teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda 5 isme veda etti. Bu isimler; Kamil Ahmet Çörekçi, Majid Hosseini, Lewis Baker, Marlon Xavier ve Benik Afobe...

2007-2019 yılları arasında Serie A ekiplerinden Napoli'de forma giyen Hamsik, 2018-19'un devre arasında sürpriz bir şekilde Çin'e satılmıştı. Marek Hamsik için Napoli'ye 20 milyon euro bonservis ödeyen DL Yifang kulübü, 2 yıl sonra oyuncuyla yollarını ayırdı. Tecrübeli ismin geçtiğimiz mart ayında İsveç'in köklü kulübü Göteborg'a imza atması herkesi şaşırtmıştı.

Yeni başlayan İsveç liginde 6 maça çıkan Hamsik'in sözleşmesi 30 Ağustos'ta sona eriyor. Menajerinin oyuncuyu bordo-mavili takıma önerdiği, teknik heyetin de bu transfere sıcak baktığı kaydedildi. Resmi olarak görüşmelerin henüz başlamadığı öğrenilirken, önümüzdeki günlerde Trabzonspor’un Hamsik için harekete geçebileceği ifade edildi.

Trabzonspor Marek Hamsik'in peşinde

BİNLERCE TARAFTAR TRABZONSPOR’A DAVET ETTİ

Bu arada deneyimli orta saha oyuncusu Hamsik’i takımda görmek isteyen taraftarlar da sosyal medyada kampanya başlattı. Binlerce Trabzonsporlu organize olarak, oyuncunun sosyal medya hesabındaki son paylaşımına ‘Come to Trabzonspor’ yorumunu yazarak deneyimli orta sahayı Trabzonspor’a davet etti.

Trabzonspor Marek Hamsik'in peşinde ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Napoli Marek Hamsik Göteborg
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.