Trabzonspor maçı sonrası Vincenzo Montella konuştu: Tertemiz bir goldü, iptal olmamalıydı

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 3-2 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından konuştu. Belhanda'nın iptal edilen golünde hakemin hata yaptığını ve VAR'ın devreye girmesi gerektiğini aktaran İtalyan teknik adam, ''Hakem hata yapabilir ama VAR bunu düzeltmeli. Tertemiz bir goldü.'' dedi.

Adana Demirspor, ligin 6. haftasında evinde Trabzonspor’u 3-2 mağlup etti. Maç sonu basın toplantısında Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella konuşan;

''BU MAÇI KAZANAMASAYDIK, GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLÜRDÜK''

“Maçın tamamında çok fazla gol pozisyonuna girdik. Tek üzüntümüz, bu pozisyonları daha fazla gole çeviremememizdi. Böyle bir rakibe karşı, az şut hakkı tanımamız ayrıca sevindirici. Bir hoca olarak futbolcularımı kalben tebrik etmek istiyorum. Böyle bir rakibe karşı skor 2-2’ye geldiğinde, psikolojik olarak da kaybetmek daha kolay oluyor. Ama takımım sonuna kadar inançlı bir şekilde mücadelesine devam etti ve bu maçı galibiyetle kapattı. Bu maçı kazanamasaydık, gerçekten çok üzülürdük. En zor maç; bir sonraki maçımız. Psikolojik olarak çok fazla enerji sarf ettiğimiz bir maçı geride bıraktık. Kendimizi toparlayıp, önümüzdeki maça gideceğiz” diye konuştu.

''HAKEM HATA YAPABİLİR, AMA VAR BUNU DÜZELTMELİYDİ''

Belhanda'nın iptal edilen golünde hakemin hata yaptığını vurgulayan Montella, ''Belhanda'nın golü, hiçbir şekilde iptal edilmemesi gereken bir gol. Hakem topa dokunulmadığını düşünmüş olabilir ama VAR'ın devreye girmesi gerekiyor. Hakem hata yapabilir ama VAR bunu düzeltmeli. Tertemiz bir goldü.'' ifadelerini kullandı.

İHA

Trabzonspor maçı sonrası Vincenzo Montella konuştu: Tertemiz bir goldü, iptal olmamalıydı ile ilgili etiketler Adana Demirspor Trabzonspor Süper Lig 6.Hafta Maçı Vincenzo Montella
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.