Trabzonspor Lahtimi ile anlaştı! Faslı genç oyuncu da şehre geldi

Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Bordo-mavili takım Marc Bartra'dan sonra Mountassir Lahtimi'yi de Trabzon'a getirdi. Fas ekibi FUS Rabat'tan transfer edilen kanat oyuncusu, sözleşme imzalamak için şehre geldi.

Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları nedeniyle ülkesi adına Türkiye'de bulunan genç oyuncu akşam saatlerinde hava yolu ile Trabzon'a geldi. Ülkesinin takımlarından FUS Rabat'ta forma giyen Lahtimi, sağ ve sol kanatta görev yapabiliyor. Faslı oyuncunun Trabzonspor'un önceki gün oynanan Hatayspor karşılaşmasında kolu kırılan Edin Visca'nın uzun süre sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle transfer edildiği bildirildi.

Trabzonspor Lahtimi ile anlaştı! Faslı genç oyuncu da şehre geldi

MOUNTASSIR LAHTIMİ KİMDİR?

1 Nisan 2001 yılında Fas'ta dünyaya gelen Mountassir Lahtimi, sol ve sağ kanat oynayabilmektedir. FUS Rezerv takımından FUS Rabat'a yükselen Mountassir Lahtimi'nin sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılında sona eriyor. Güncel piyasa değeri 400 bin euro olan Mountassir Lahtimi 48 maçta 7 gol 8 asist üretti.

İHA

Trabzonspor Lahtimi ile anlaştı! Faslı genç oyuncu da şehre geldi ile ilgili etiketler Trabzonspor Transfer Mountassir Lahtimi FUS Rabat
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.