Trabzonspor'da 4 futbolcu koronavirüs pozitif

Trabzonspor’da bir oyuncu daha korona virüse yakalandı. Üst üste aldığı başarılı sonuçlarla zirveye yaklaşan Bordo-Mavili takımda pozitif oyuncu sayısı dört oldu. 6 maçlık galibiyet serisi yakalayan Karadeniz ekibi hafta sonu Medipol Başakşehir'in konuğu...

Trabzonspor bir oyuncunun koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Kulüpten yapılan açıklamada “Futbol A takımımızda bir futbolcumuzun COVID-19 semptomları göstermesinin ardından yapılan PCR testi pozitif çıkmıştır. İzolasyona alınan oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır” denildi. Trabzonspor'da dün, 3 futbolcunun Kovid-19 testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı. 

Üst üste aldığı başarılı sonuçlarla zirveye yaklaşan Bordo-Mavili takımda pozitif oyuncu sayısı dört oldu. 6 maçlık galibiyet serisi yakalayan Karadeniz ekibi hafta sonu Medipol Başakşehir'in konuğu olacak.

Trabzonspor'da 4 futbolcu koronavirüs pozitif ile ilgili etiketler Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.