Trabzonspor kollanıyor mu? Fırat Aydınus'un Yeni Malatyaspor maçındaki kararı tartışma başlattı

Trabzonspor-Yeni Malatyaspor maçında skor 0-0'ken tartışmalı bir karar veren tecrübeli hakem Fırat Aydınus, Bordo-Mavililer'i kolladı mı? Beşiktaş'ın eski amigosu ve Akşam yazarı Alen Markaryan'ın maç sonrası yaptığı paylaşım dikkat çekti. Alen, "Soru şu; Trabzon spor'un bu kadar kollanmasına Ne Sn Çebi'den Ne Sn Elmas'tan Ne de Sn Koç'tan tek şikayet yok! Neden? Bu normal bir şey mi?" dedi.

Trabzonspor'un Süper Lig'in 20. haftasında Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maça hakem Fırat Aydınus'un ilk yarıda verdiği devam kararı damga vurdu.

Maçın 15. dakikasında skor 0-0'ken Kubilay Kanatsızkuş kaleciyle karşı karşıya kalmak üzereyken Bordo-Mavili stoper Hüseyin Türkmen'le girdiği mücadele yerde kaldı. Malatya ekibin faul ve kırmızı kart beklerken Fırat Aydınus oyunu devam ettirdi. VAR'dan da poziyon için herhangi bir uyarı gelmedi.

Maçın ardından Twitter'da "Trabzonspor kollanıyor" yorumları yapıldı. Beşiktaş'ın eski amigosu ve Akşam yazarı Alen Markaryan'ın paylaşımı dikkat çekti. Alen, "Soru şu; Trabzon spor'un bu kadar kollanmasına Ne Sn Çebi'den Ne Sn Elmas'tan Ne de Sn Koç'tan tek şikayet yok! Neden? Bu normal bir şey mi?" dedi.

 

SUMUDİCA'DAN OLAY YORUM!

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, İlk 11’imden 6 oyuncusunun olmadığını belirterek, "Trabzonspor eksik bir takıma karşı zorlandı" yorumunda bulundu.

Fırat Aydınus'un devam dediği pozisyonu da değerlendiren Rumen çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Futbol Federasyonumuzdan da hakemlerden de yaptığım işe benim çalışmama saygı duymalarını istiyorum. Yaptığım işe bütün kalbimi ve ruhumu veriyor onların buna saygı duymasını istiyorum. Bir şey daha söylemek istiyorum son dakikada oyuncum Osman’a vuruldu bence penaltıydı. Hakem vermediği gibi yayıncı kuruluş da vermedi. Daha ne istiyorsunuz ki takımımdan 6 oyuncum eksik 1-0 kaybettik Trabzonspor’a, onlara başka pozisyonda vermedik."

"İnsanlara seslenmek istiyorum yapılan bu haksızlığı durdurun. Bu 4 yıl önce olsa bu kadar kızgın olmazdım ki çünkü o zaman VAR yoktu, şimdi VAR var. Siz VAR hakemini biliyor musunuz? 2 ay önce hangi maçtan sonra maç alamamıştı bir araştırmanızı istiyorum? Kayseri’de bize yapılan bir penaltıyı vermediler, Kayseri maçının hakemi de 3-4 maç vermeyecekseler bundan da mutlu değilim çünkü ben o maçta da 2 puan kaybetmiştim. Bugün 1 kırmızı kart ve bir de penaltı vardı. Bize hak ettiklerimizi verin başka bir şey diyemem." 

 

Trabzonspor kollanıyor mu? Fırat Aydınus'un Yeni Malatyaspor maçındaki kararı tartışma başlattı ile ilgili etiketler Trabzonspor Fırat Aydınus Yeni Malatyaspor Marius Sumudica Alen Markaryan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.