Trabzonspor kasketleri satışa çıktı

Trabzon'da kasket çılgınlığı yaşanıyor... Trabzonspor'un Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup ettiği Süper Kupa maçında teknik direktör Abdullah Avcı'nın öncülük ettiği kasket akımı, tüm şehri etkisi altına aldı. Trabzonspor kasketi satışa çıktı mı? Kaç para? TC Club mağazalarında kasket satılır mı? İşte bu soruların cevabı ve kasket çılgınlığının kısa hikayesi...

Trabzon'da kasket çılgınlığı yaşanıyor... Trabzonspor'un Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup ettiği Süper Kupa maçında teknik direktör Abdullah Avcı'nın öncülük ettiği kasket akımı, tüm şehri etkisi altına aldı.

Avcı'nın, Trabzonspor'un efsaneleri Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer'den esinlenerek kasket takmasının ardından şehirde yeni bir akım meydana geldi.

Soyunma odasında verilen kasketli poz, Trabzon şehrinde yeni bir akımının başlamasına neden oldu. Avcı, maç sonrası yaptığı açıklamada,  "Kasketliler geri döndü. Şehirde de herkes böyle dolaşmaya başlamış. Kupa maçından sonra Ahmet Suat'a (Özyazıcı) bir gönderme yapmıştım. Güzel de oldu. Bugün futbolcular hep birlikte kasket takmış" dedi.

Trabzon'da kasket modası başlarken, bordo-mavili kulüp de özel tasarım ürünleri satışa sunuldu. Abdullah Avcı'nın son maçlara kasket takarak çıkmasının ardından simge haline gelen lisanslı kasketler, TS Club mağazalarında satışa çıktı. 

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Efsane Teknik Direktörümüz Ahmet Suat Özyazıcı ile şanlı tarihimizde bir simge haline gelen kasket, bugün Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı'yla birlikte geçmişten geleceğe taşınıyor." ifadeleri yer aldı. 

Kasketlerin TS Club mağazaları ve trabzonspor.com.tr'den satışa çıktığı duyuruldu. 

Taraftarların yoğun gösterdiği 3 farklı modelden oluşan kasketler, 119.99 liradan satışa sunuldu.  

Trabzonspor kasketleri satışa çıktı

Trabzonspor kasketleri satışa çıktı ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.