Trabzonspor evinde Kasımpaşa'ya 3-1'den maç verdi

Trabzonspor galibiyet hasretini Kasımpaşa maçında da dindiremedi. Bordo-Mavililer evinde 3-1 öne geçtiği maçta Paşa'ya 3-4 mağlup oldu. Trabzonspor'u yıkan gol 90+3'te geldi. Teknik direktör Eddie Newton'ın kovulması bekleniyor.

Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlayan Trabzonspor, 90+3'te yediği golle 3-4 mağlup olarak galibiyet hasretini 4 maça çıkardı. Geçen hafta ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında ilk yarısını önde kapattığı maçı kaybeden Eddie Newton, bu kez de 3-1'i koruyamadı.

Medical Park Stadyumu'nda 8'de Mickael Tirpan'ın füzesiyle 0-1 geriye düşen Bordo-Mavililer, çabuk toparlandı. 23'te genç sağ bek Serkan Asan'ın golüyle skor 1-1'e geldi. 31'de, ilk golün asistini yapan Anthony Nwakaeme Trabzonspor'u 2-1 öne geçirdi. Nijeryalı golcü 38'de bir kez daha sahneye çıktı ve skor 3-1 geldi. İlk yarıdaki gol düellosu eski Trabzonspor'lu Yusuf Erdoğan'ın 41'de attığı golle 3-2'ye geldi ve soyunma odasına bu skorla girildi.

UĞURCAN PENALTIYI KURTARDI

56'da Hodzic'i ceza sahasına girerken düşüren Serkan Asan, penaltıya sebebiyet verdi. 58'de penaltıyı kullanan bir diğer eski Trabzonspor'lu Aytaç Kara sağ köşeye yerden gönderdi, kaleci Uğurcan Çakır penaltıyı kurtardı. Yıldız kaleci 79'da da Fode Koita'nın yakın mesafeden sert şutunu müthiş bir refleksle çıkarmayı başardı. 23 yaşındaki eldiven yaptığı 7 kurtarışla galibiyette kritik rol oynayacaktı ki 87'de Edgar le topu kendi ağlarına yolladı. Tabelayı belirleyen gol 90+3'te Fode Koita'dan geldi.

Trabzonspor evinde Kasımpaşa'ya 3-1'den maç verdi

NEWTON'I ALANYA DEPLASMANINA GİDECEK Mİ?

Koltuğu sallanan Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, geçen hafta Fenerbahçe karşısında deplasmanda aldıkları 3-1'lik yenilgiye rağmen ilk 11'de değişikliğe gitmedi. İlk 7 haftada yalnızca 1 maç kazanabilen ve 4 puan toplayan İngiliz çalıştırıcı, Beşiktaş, Başakşehir ve Fenerbahçe'yle oynadıkları "Büyük maçlar"ı kaybettiği için özellikle yerel basın tarafından sert dille eleştiriliyordu. 

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun arkasında durduğu Newton, Kasımpaşa engelini de aşmayı başaramadı. 4 puanda kalan Karadeniz ekibi 8. haftada, yenilgisiz lider Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak. Akdeniz ekibi bu hafta Göztepe'yle oynaması gereken maçı İzmir depremi nedeniyle oynamamıştı.

Teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetimindeki Kasımpaşa ise 11 puanda yükseldi. Hatay, Kayseri ve Karagümrük deplasmanlarında kaybeden Lacivert-Beyazlılar, ilk dış saha galibiyetini Newton'ın takımına karşı aldı. Paşa'nın gelecek hafta evindeki rakibi Antalyaspor olacak.

Trabzonspor evinde Kasımpaşa'ya 3-1'den maç verdi - Resim : 2

Trabzonspor evinde Kasımpaşa'ya 3-1'den maç verdi ile ilgili etiketler Trabzonspor Kasımpaşa Uğurcan Çakır Serkan Asan Anthony Nwakaeme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.