Trabzonspor beraberlik serisini Karagümrük karşısında bozdu: 2-0

Son 7 maçında 6 beraberlik alarak 1 puana abone olan Trabzonspor, Fatih Karagümrük karşısında 2-0 galip gelerek şeytanın bacağını kırdı. Uğurcan Çakır'ın kritik kurtartışlara imza attığı maçta 3 puanı getiren golleri Djaniny attı.

Süper Lig'in 37. haftasında Fatih Karagümrük'ü ağırlayan Trabzonspor, 5 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı: 2-0. Bordo-Mavililer'e 3 puanı getiren golleri Djaniny attı.

Geçen hafta Galatasaray deplasmanında çok kritik bir galibiyet elde etmek üzereyken 90+6'da yediği golle 1-1'e razı olan Trabzonspor, üst üste 2 hafta son dakika golleriyle üzülmüştü. Üst üste 5 maç berabere kalan Abdullah Avcı'nın takımı, mutlak 3 puan parolasıyla ağırladığı Fatih Karagümrük karşısında net bir skorla galip geldi.

15. dakikada penaltıdan takımını 1-0 öne geçiren Djaniny, 65'te kendisinin ve takımının 2. golünü attı. Bordo-Mavili formayla ilk sezonu geçiren tecrübeli santrfor 28 maçta 8 gole ulaştı.

Trabzonspor beraberlik serisini Karagümrük karşısında bozdu: 2-0

Maç 1-0'ken üst üste 3 net fırsatta Kırmız-Siyahlılar'a gol izni vermeyen milli kaleci Uğurcan Çakır galibiyetin mimarlarından oldu. Bu sonuçla puanını 63 yapan Trabzonspor, haftaya eski teknik direktörü ve kulüp efsanelerinden Ünal Karaman'ın çalıştırdığı Göztepe'ye konuk olacak.

5 maçlık yenilmezlik serisi sona eren ve 50 puanda kalan Karagümrük ise Antalyaspor'u ağırlıyor.

Trabzonspor beraberlik serisini Karagümrük karşısında bozdu: 2-0 ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Djaniny fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.