Trabzonspor KAP'a bildirdi: Ahmetcan Kaplan resmen Ajax'ta

Trabzonspor, Ahmetcan Kaplan transferini KAP'a açıkladı. Genç oyuncu için Hollanda ekibi 9.5 milyon euro ödeyecek. Öte yandan Ajax, bir sonraki transferden yüzde 15 pay ödeyecek. Ayrıca Ajax genç oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Ajax, Ahmetcan Kaplan ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Hollanda ekibi, Ahmetcan için 9.5 milyon Euro bonservis artı bir sonraki satışın kârından %15 pay ödeyecek.

Trabzonspor 'un KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde;

Profesyonel futbolcumuz Ahmetcan Kaplan'ın Ajax Kulübüne kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Ajax, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 9.500.000.-EUR ödeme yapacaktır. Ayrıca, oyuncunun başka bir kulübe transferi halinde, 9.500.000.-EUR'u aşan kısmın %15'i Ajax tarafından Kulübümüze ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, elde edilen transfer gelirinin %5.3 ü oranında ödeme yapılacaktır.

 

Trabzonspor KAP'a bildirdi: Ahmetcan Kaplan resmen Ajax'ta ile ilgili etiketler Ajax Transfer Ahmetcan Kaplan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.