Trabzonspor, İsmail Köybaşı'yı açıkladı... Tecrübeli sol bek 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı

Transfer döneminin hızlı takımlarından Trabzonspor, sol bek mevkisi için İsmail Köybaşı ile anlaşmaya vardı. Bonservis bedeli ödemen 4 oyuncuyu kadrosuna katan Karadeniz ekibinin 5. transferi İsmail Köybaşı oldu. 32 yaşındaki futbolcu 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Trabzonspor, tecrübeli sol bek İsmail Köybaşı transferini KAP'a bildirdi. Bordo-Mavililer, 32 yaşındaki futbolcu ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklamada, "Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu İsmail Köybaşı'nın Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

İsmail Köybaşı ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Karadeniz ekibi futbolcuya yıllık 5 milyon TL garanti ücret ödeyecek. Tecrübeli ismin yarın sağlık kontrolünden geçip yeni takımının kampına katılması bekleniyor.

Trabzonspor, İsmail Köybaşı'yı açıkladı... Tecrübeli sol bek 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı

Marek Hamsik, Gervinho, Bruno Peres ve Koita'yla 4 yabancı transfere imza atan Trabzonspor, yerli kalitesini arttırmak için arayışa geçmişti zira, teknik direktör Abdullah Avcı'nın elindeki kadroda sol bek olarak yalnızca Faruk Can Genç bulunuyordu. Birger Meling ve Dalbert gibi isimlere teklif götüren Bordo-Mavililerin, yeni yabancı kuralı nedeniyle bir de Türk oyuncuyla anlaşmak istediği ve Avcı'nın, birkaç teklif daha alan futbolcuya "Benden haber bekle" dediği basına yansımıştı.

GEÇEN SEZONU ÇOK İYİ GEÇİRDİ

28 kez A Milli Takım forması giyen İsmail Köybaşı, 2009'da Gaziantepspor'dan Beşiktaş'a 5 milyon euro bonservisle transfer olmuştu. Siyah-Beyazlı formayı 7 sezon giyen tecrübeli sol bek, 2016 yazında Gökhan Gönül ile Caner Erkin'in Beşiktaş'a transferi sonrası "misilleme" olarak Fenerbahçe'nin o dönemki yönetimi tarafından transfer edilmişti.

Sarı-Lacivertli takımdan sonra bir ara La Liga'da Granada forması giyen Köybaşı, geçen Çaykur Rizespor'a transfer olmuş ve Doğu Karadeniz ekibinin formasıyla Süper Lig'de 20 maça çıkıp 3 gol, 2 asistlik azımsanmayacak bir skor katkısı sunmuştu.

Trabzonspor'un maddi konularda bir değişiklik sağlanması halinde Makedon sol bek Ezgjan Alioski için de hamle yapması bekleniyor. 

Trabzonspor, İsmail Köybaşı'yı açıkladı... Tecrübeli sol bek 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı İsmail Köybaşı Ezgjan Alioski
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.