Trabzonspor, İsmail Köybaşı ile yolların ayrıldığını KAP'a bildirdi

Trabzonspor'da ayrılık yaşandı. Bordo mavililer oyuncusu İsmail Köybaşı'nın sözleşmesini karşılıklı olarak feshedildiğini KAP'a duyurdu. Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada oyuncuya alacağı olan 2 milyon 350 bin TL'nin 10 taksitle ödeneceği bilgisine yer verildi.

Trabzonspor'da İsmail Köybaşı ile yollar ayrıldı. Bordo-mavililer, 33 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

İŞTE TRABZONSPOR'UN AÇIKLAMASI:

"Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz İsmail Köybaşı arasındaki 21.07.2021 başlangıç ve 31.05.2023 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya, 2.350.000.-TL tutarındaki fesih tazminatı 10 (On) taksit halinde ödenecektir."

Trabzonspor, İsmail Köybaşı ile yolların ayrıldığını KAP'a bildirdi ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor İsmail Köybaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.