Trabzonspor iki stoperini birden kaybetti!... Edgar le ameliyat edilecek, Vitor Hugo'da adele sakatlığı

Trabzonspor savunma oyuncuları Edgar le ve Vitor Hugo’nın sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı. Bordo-mavili kulüp, Edgar le için ameliyat planlandığını duyurdu. Vitor Hugo’nun ise çekilen MR’ında sol uyluk arka adalesinde birinci derece kas yaralanması tespit edildi.

Trabzonspor'da Edgar le ve Vitor Hugo şoku... Bordo-Mavililer iki as stoperini birden kaybetti. Bu sezon ilk 17 haftadaki tüm maçlarda oynayan ve piyasa değerini 5.5 milyon euroya çıkaran 27 yaşındaki Edgar le, Altay maçında sakatlanmıştı. Vitor Hugo ise antrenmanda sakatlandı..

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, iki oyuncu için yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Salı günü oynadığımız karşılaşmada sağ dizinden sakatlanan Edgar IE’nin bugün çekilen MR’ında sağ diz ön çapraz bağında kopma ve iç yan bağında ikinci derede yırtık olduğu tespit edilmiş olup futbolcumuzun ameliyatı planlanmaktadır. Antrenmanda sol kalçasında zorlanma oluşan Vitor Hugo’nun ise çekilen MR’ında sol uyluk arka adalesinde birinci derece kas yaralanması tespit edilmiş olup futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır."

 

Trabzonspor iki stoperini birden kaybetti!... Edgar le ameliyat edilecek, Vitor Hugo'da adele sakatlığı ile ilgili etiketler Trabzonspor Edgar le Vitor Hugo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.