Göztepe, Trabzonspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti!

Süper Lig'de 10. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile Göztepe karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Göztepe 1-0 kazandı.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 10. hafta maçında Trabzonspor, evinde Göztepe'yi ağırladı.

Konuk ekip karşılaşmayı 1-0 kazandı. 

Medical Park Stadı'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip Göztepe 31. dakikada Jerome'un golüyle maçta 1-0 öne geçti ve ilk yarıda bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda Trabzonspor skoru değiştirmek için tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklense de gol bulmayı başaramadı. 90 dakikada sonunda Göztepe sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Bu sonuçla Trabzonspor 16 puanda kalırken, Göztepe puanını 12'ye yükseltti.

Maçın önemli anları...

TRABZONSPOR 0 - 1 GÖZTEPE

90' Pereira'nın sağ kanattan yaptığı ortada Koray etkili bir kafa vuruşu yaptı ama kaleci Beto'dan harika bir kurtarış geldi.

68' Pereira'nın sağ kanattan yaptığı ortada top önce ön direkteki Sörloth ardından da arka direkteki Nwakaeme'nin önünden geçti ve oyun alanını terk etti.

53' Sağ kanattan Murat'ın yaptığı ortada Halil topu kafayla dışarı çevirdi. Ceza sahasının hemen dışında topla buluşan Soner sol ayağıyla etkili bir vuruş yapamadı.

İkinci yarı başladı...

İlk yarı sona erdi...

36' Trabzonspor tehlikeli bir pozisyon yakaladı. Ceza sahasının biraz gerisinde topla buluşan Doğan şutunu attı ama sağına iyi uzanan Beto topu kornere çeldi.

31' GOOL! Ani gelişen Göztepe atağında Gassama, sağ kanattan etkili bir orta yaptı. Kale sahasında uygun durumda bulunan Jerome düzgün bir tek vuruşla Uğurcan'ı mağlup etti ve takımını öne geçirdi.

23' Berkan'ın kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselen Alpaslan, Uğurcan'dan önce kafayı vurdu fakat top üstten dışarı gitti.

8' Göztepe'nin kullandığı köşe vuruşunun ardından savunma topu uzaklaştırdı ve Trabzonspor hızlı hücum fırsatı yakaladı. Süratle ilerleyen Yusuf Sarı atağa destek veren Sörloth'a güzel bir pas yolladı. Norveçli golcü sol taraftan ceza sahasına girerken kademeye giren Gassama son anda ayak koyarak rakibine fırsat vermedi.

İlk düdük çaldı ve maç başladı...

İLK 11'LER:

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin Türkmen, Ivanildo, Novak, Doğan, Sosa, Ahmet Canbaz, Nwakaeme, Yusuf, Sörloth

Göztepe: Beto, Gassama, Alpaslan, Titi, Berkan, Castro, Borges, Soner, Mossoro, Halil, Jerome

 

Göztepe, Trabzonspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti! ile ilgili etiketler Trabzonspor Süper Lig Göztepe
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.