Trabzonspor evinde Göztepe'yi tek golle geçti

Fatih Karagümrük deplasmanından sonra evinde Göztepe'yi mağlup eden Abdullah Avcı'nın takımı 2'de 2 yaptı ve puanını 26'ya yükseltti. Bordo-Mavililer'e İzmir ekibi karşısında 3 puanı getiren golü son haftaların formda ismi Caleb Ekuban kaydetti.

Süper Lig'in 17. haftasında Göztepe'yi ağırlayan Trabzonspor, 3 puanı tek golle aldı. Bordo-Mavililer'e galibiyeti getiren golü 28. dakikada Caleb Ekuban kaydetti. 

Djaniniy çok klas bir hareketle rakibinden sıyrılıp ceza sahasına girdi. Vuruşunda Atınç Nukan'dan seken top direkten döndü, ribaundu alan Caleb Ekuban topu ağlara gönderdi. Ganalı golcünün 5. golü, Trabzonspor 1-0 öne geçti.

İlk yarıyı 1-0 öne tamamlayan Bordo-Mavililer, maç boyunca oyunun kontrolünü elinde tuttu. İlk şutunu 70'te çekebilen Göztepe, kaleci Uğurcan Çakır'ı fazla tedirgin edemedi. Milli kaleci 90+2'de yaptığı kurtarışla skoru korudu. 75'te Nwakaeme'yle 2. gole çok yakalaşan Trabzonspor ise bu pozisyonda İrfan Can Eğribayat'a takıldı. 

Fatih Karagümrük deplasmanından sonra evinde Göztepe'yi mağlup eden Abdullah Avcı'nın takımı 2'de 2 yaptı ve puanını 26'ya yükseltti. Bordo-Mavililer haftayı bay geçip ardından Antalyaspor'a konuk olacak.

Galibiyet hasreti 5 maça çıkan Göztepe ise 19 puanda kaldı. Son 5 maçının 4'ünü kaybeden İlhan palut'un takımı, 18. haftada Antalyaspor'u ağırlayacak.

Trabzonspor evinde Göztepe'yi tek golle geçti

Dk. 60 

TRABZONSPOR : Uğurcan, Serkan, Edgar, Hosseini, Marlon, A. Parmak, Lewis Baker, A. Ömür, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny

GÖZTEPE: İrfan Can, Murat, Atınç, Marko, Berkan, Obinna, Soner, Napoleoni, Halil, Cherif, Ideye

Trabzonspor evinde Göztepe'yi tek golle geçti ile ilgili etiketler Trabzonspor Göztepe Caleb Ekuban Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.