Trabzonspor Gervinho'yu açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: "Kısmet olursa 8-10 gün içerisinde Gervinho ve Peres imzalamaya gelecek. 3 oyuncu ile daha görüşüyoruz. Haziran'ın 10'una kadar onlar da imza atmış olur."

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, iki yıldız ismi kadrolarına kattıklarını açıkladı. Bordo-Mavililer'in 40. haftafa Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Ağaoğlu,  "Kısmet olursa 8-10 gün içerisinde Gervinho ve Peres imzalamaya gelecek. 3 oyuncu ile daha görüşüyoruz. Haziran'ın 10'una kadar onlar da imza atmış olur" dedi.

Çin kariyerinden sonra son 3 sezondur Serie A'da Parma forması giyen 33 yaşındaki golcünün Haziran 2022'ye kadar sözleşmesi devam ediyordu. Tecrübeli futbolcu bu sezon Serie A'da 25 maçta 5 gol, 1 asistle oynadı.

Trabzonspor'un İtalya'dan 2. transferi ise Roma'nun Brezilyalı sağ beki Bruno Peres... Serie A'da bu sezon 29 maça çıkan 31 yaşındaki sambacı 30 Haziran'da boşa çıkacak.

Trabzonspor Gervinho'yu açıkladı

Trabzonspor Gervinho'yu açıkladı ile ilgili etiketler Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu Gervinho
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.