Trabzonspor evinde Gaziantep FK'yı Bakasetas'ın golüyle geçti

Trabzonspor evinde Gaziantep FK'yı 1-0 mağlup ederek maç fazlasıyla zirveyle puan farkını 3'e indirdi. Bordo-Mavililer'in Yunan yıldızı Tasos Bakasetas, son 2 haftada olduğu gibi bu maçta da galibiyet golünü attı. Kazanma serisini 6 maça çıkaran Fırtına, 9 maçtır yenilmiyor.

Süper Lig'de Trabzonspor fırtınası dinmiyor... 25. haftada Gaziantep FK'yı ağırlayan Bordo-Mavililer, zorlu mücadeleden 1-0 galip ayrıldı. Trabzonspor'a 3 puanı getiren golü devre arası transferi Anastasios Bakasetas attı.

8 maçtır bileği bükülmeyen ve 5 maçlık galibiyet serisi yakalayan teknik direktör Abdullah Avcı'nın öğrencileri, bu sonuçla galibiyet serisini 6 maça, puanını ise 45'e yükseltti. Ara transfer döneminde Aytemiz Alanyaspor'da 3 milyon euro bonservis ödenerek alınan Yunan yıldız Anastasios Bakasetas, son 3 haftadır boş geçmiyor. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu 3 haftada takımına 9 puan kazandıran golleri attı.

İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçın 67. dakikasında gol geldi. Savunma arkasına gönderilen topu Flavio kafayla Bakasetas'ın önüne indirdi, Yunan yıldız da golünü attı. VAR tarafından ofsayt kontrolü yapılan pozisyon temiz çıktı ve Trabzonspor son 10 maçta olduğu gibi 2. yarılarda yine gol sevinci yaşadı.

Bordo-Mavililer'in Nijeryalı yıldızı Anthony Nwakaeme, 90+6'da attığı uçan tekmeyle direkt kırmızı kart gördü. 

Trabzonspor evinde Gaziantep FK'yı Bakasetas'ın golüyle geçti

Yeni teknik direktörü Sa Pinto yönetiminde 4. maçında ilk galibiyetini geçen hafta Göztepe'yi 2-0 mağlup ederek alan Kırmızı-Siyahlılar, 38 puanda kaldı. Güneydoğu ekibi 26. haftada Antalyaspor'u ağırlayacak. Trabzonspor ise önümüzdeki hafta Medipol Başakşehir'e geliyor.

Maç öncesi iki takımdan 2'şer futbolcunun koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı açıklanmıştı.

TRABZONSPOR: Uğurcan, Kamil Ahmet, Edgar Ie, Hugo, Marlon, Flavio, Berat, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny

GAZİANTEP FK: Günay, Djilobodji, Ertuğrul, Tosca, Oğuz, Güray, Rashid, Jefferson, Maxim, Mirallas, Muhammet

Trabzonspor evinde Gaziantep FK'yı Bakasetas'ın golüyle geçti ile ilgili etiketler Trabzonspor Gaziantep FK Abdullah Avcı Anastasios Bakasetas Ricardo Sa Pinto
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.