Trabzonspor evinde Galatasaray'a karşı 0-2'den geri döndü, derbi 2-2 bitti

Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray, Trabzon'da kozlarını paylaştı. Sezona 3'te 3'le başlayan Bordo-Mavililer, 20. dakikada 0-2 geriye düştü ama teslim olmadı ve maçı 2-2'ye getirmeyi başardı. Galatasaray 3. haftadaki Kasımpaşa maçında da 2-0 öne geçmesine rağmen kazanamamıştı.

2-2

Dk. 20 GOL! Trabzonspor stoperi Edgar le'nin büyük hatası golü getirdi... Kalecisine dönmek isteyen Edgar'ın tembel pasında Emre Kılınç araya girdi, karşı karşıya pozisyonda Uğurcan Çakır'ı mağlup etti. Galatasaray zorlu deplasmanda 0-1 öne geçti.

Dk. 33 GOL! Yine Emre Kılınç... Emre Kılınç'tan Süper Lig kariyerinde ilk kez bir maçta 2 gol birden!

Dk. 41 GOL! Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, 0-2'den sonra 2 değişiklik birden yaptı. Abdülkadir Ömür ile İsmail Köybaşı yerlerini Trondsen ile Yusuf Sarı'ya bıraktı. Kenar müdahalesi sonrası oyunun kontorlünü eline alan Bordo-Mavililer 41'de golü buldu. Bakasetas'ın kafayla indirdiği topu Andreas Cornelius ağlara gönderdi: 1-2. Danimarkalı santrfor ilk 11'de başladığı ilk maçta gol sevinci yaşadı.

Dk. 62 GOL! Fırtına geri döndü... Marek Hamsik'in asistinde golü atan Anthony Nwakaeme skoru eşitledi: 2-2

3. haftadaki Kasımpaşa maçında 2-0 öne geçen Galatasaray, yine aynı skor öne geçti, yine kazanamadı!

Trabzonspor evinde Galatasaray'a karşı 0-2'den geri döndü, derbi 2-2 bitti

Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray, Trabzon'da kozlarını paylaşıyor. Sezona 3'te 3'le başlayan Bordo-Mavililer, 3 maçta 7 puan toplayan rakibi karşısında 4'te 4 peşinde... İki takım da Fenerbahçe'nin 2 puan kaybettiği haftayı kayıpsız geçmek istiyor.

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Peres, Hugo, Edgar, İsmail Köybaşı, Berat Özdemir, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Cornelius

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Luyindama, Nelsson, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Emre Kılınç, Morutan, Kerem, Halil Dervişoğlu

MAÇ ÖNCESİ NE DEDİLER?

ABDULLAH AVCI: "3 maç 9 puanla araya girdik. Ocak ayında 25 günde 7 maç oynamıştık. Sonrasında sakatlıklar yaşamıştık. Bazıları döndü, bazıları dönemedi. Fiziksel olarak biraz yorgunluklar var. Milli takımdan dönenlerle görselde çalıştık.Rakip Galatasaray. Şampiyonluğu geçen sene 1 golle kaçırdı. Geçen sezondan bu yana son 12 haftadır yenilmiyorlar. Genç bir jenerasyonla mücadele eden, hedeflere koşan bir takım. İyi çalıştık, özgüvenimiz yerinde, deneyimli bir takımız var. En iyisini yapmak için sahada olacağız. Umarım çalışmalarımızın karşılığını alırız."

FATİH TERİM: "Muslera ve Yedlin, bize son katılanlar maalesef. Tam o arada Boey'i, Barış aynı anda, Arda daha önce kaybettik. Sürpriz olan Feghouli oldu. Bu trafiği, sıkışıklığı kabul edeceğiz. Bu sakatlıklara yorgunluklara alışmamız gerekiyor. Olmasa iyi... Profesyonel oyuncuların daha da profesyonel olması gerekiyor. Biz ekip olarak atletik, mental hocalarımız gereğini yapıyoruz ama oluyor, olmasa iyiydi."

Trabzonspor evinde Galatasaray'a karşı 0-2'den geri döndü, derbi 2-2 bitti ile ilgili etiketler Trabzonspor Galatasaray Abdullah Avcı Fatih Terim Emre Kılınç Anthony Nwakaeme Andreas Cornelius
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.